Lekopott a festék! (? )

hát nemhiszem hogy szinezőt adott,bár lehet hogy félreértette nemtudom:S
azért köszi a válaszodat:)
amúgy ha tartós festéket használt,akkor kizárt hogy ilyen esetekben(amit a fentiekben említettem) lekopik 1 hajmosás után?:O

Szép Napot!
A problémád a következő!
Szeretném ,ha az előttem segítő válaszát törölnéd a memóriádból! KÖSZÖNÖM!
Világosra volt festve a hajad, lehet tudni,hogy hányszor?
Milyen az eredeti hajszíned?
Amikor előszőr lett befestve világosabbra ,rögtön sikerült a kívánt színt elérni?
Vagy kissé vöröses lett?
Avagy több árnyalatúra sikeredett?
Tudod,hogy hány százalékos oxidáló szert kever a fodrászod a szőke hajfestékedhez?
NOS!
Amikor világos hajat szeretnél sötétebbre festeni, merész vállalkozás ,ha csak nem kiváló szakemberhez fordulsz.
Ez persze nem azt jelenti,hogy rengeteg pénzzel együtt jár ez.Tudnod kell,hogy vannak megszállott fodrászok,akik élnek-halnak a hajért,az emberekért..........
Első lépésként azt ajánlom kutasd fel Őt aki ,nem a pénzre hajt!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanem PROFI!
Szóval világos hajból sötétet úgy lehet elérni,ha a világos résznél,de csak a világos részét a hadnak,tehát a tövedre ez nem érvényes,előpigmentálást alkalmazunk.
Előpigmentálás:
Azt a színt ,amit szeretnénk elérni, előszőr vízzel keverjük össze,majd a világos ,csak a világos részre,ahol hiányoznak a pigmentek,rátesszük.
Majd ugyanazt a színt kikeverjük oxidáló szerrel,ha lehet 6%-ossal, mivel ez tartós színt biztosít.
Nem öblítjük ki a vizesoldatot a hajból,hanem amint elkészült a másik festék keverék , az oxidálószeres,azonnal rátesszük ,először a tövére azután a végére ,mint egy átlagos festést úgy vezényeljük le.
Elszeretném mondani azt is, ha a fodrász MÜSTER&DIKSONnal dolgozik ,ezek a lépések kimaradnak,hiszen a piacon a legkiválóbb termékek ,CSÚCSMINŐSÉG!
Nem csak a vendégek álma,hanem a fodrászoké is.
Nagyon fontos még a festék eltávolítása a hajról.
Emulgélni kell!
Rengeteg fodrász megfeletkezik erről a FONTOS lépésről.
Fontos az is ,hogy színrögzítő sampont használjon a festés lemosása után!
Egyenlőre ennyi!
Remélem segítettem valamit!
Vik
Szia Vik! Nagyon aranyos vagy hogy ilyen részletesen leírtad,köszönöm a válaszodat!:)
az eredeti hajszínem sötétbarna,most 3 árnyalattal világosabb,ilyen szőkésbarna színű(néha vörösnek látszódó).:)
Szép Napot!
Tehát a hajad néha vöröses árnyalatúnak látszik.
Mikor?
Ha rá süt a nap, vagy tincsenként,vagy van egyfajta vöröses beütése?
Kérlek írdkörül nekem,hogy jelen pillanatban milyen a hajad!
Mekkora a lenövése?
A lenövést követő szín megegyezik a haj végén található árnyalattal,vagy az is különböző?
Bármennyi színis található a hajkoronádon,részletesen színről színre írd le ,ne keress szakszavakat csak úgy ahogy látod úgy jellemezd.
Köszönöm a kedves szavaidat!
Vik

szia
az én válaszomat szeretnéd elfelejtetni...nos, én a SAJÁT TAPASZTALATomat írtam le, azt nem , hogy ez nála is műödni, fog, nem kell elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!