Lézeres szőrtelenítés intim területen?
Lányoktól kérdezem, bevált? Nem bántátok meg? Mennyire gyakori, hogy full csupaszra van lézerezve valakinek?
A popsit is szőrtelenítik ilyenkor?

Van többféle csomag, van amiben csak bikinivonalat csinálnak, van full intim amibe a fenék is beletartozik. Nálam negatívum volt, hogy iszonyatosan fájt, de ezt el is mondták előtte hogy ilyen lesz. De azóta látom hogy sok szalon fájdalommentesnek hirdeti magát. Úgyhogy lehet hogy van olyan lézer is amivel nem fáj.
Amúgy bevált. Talán 9 alkalommal voltam, és szinte teljesen csupasz vagyok. A nagyon eldugott helyeken (nagyajkak belső része) maradt 1-2 szőrszál, de azt már kitépkedem magamnak. Nem bántam meg. Nekem undorító szőrbenövéses volt az egész terület, úgyhogy annál mindenképp jobb ez a simaság.

Két közelebbi barátnőm volt már ilyen lézeres kezelésen. Az egyikük 5x a másik kb. 10-12x ment.
Az "5 alkalmas" barátnőmnek egészen sötét intim szőrzete volt, neki teljesen és azóta se nőtt vissza semmi állítása szerint.
A "12 alkalmas" ő egy világosbarna lány, neki kb. a felére ritkult, hiába járt sokkal többet.
Én otthoni IPL gépet használtam. Elég lassú egy éves folyamat volt, de elégedett vagyok vele. Nincs borostás érzés, annyi hogy pár naponta leborotválom azt a pár gyenge szőrt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!