Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egerben tudtok ajánlani jó...

Egerben tudtok ajánlani jó kozmetikust és fodrászt jó áron?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem egerbe és jelenleg kozmetikust és fodrászt keresek akik szuperül végzik a munkájukat nem horror áron. Előre is köszönöm!

máj. 5. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:
FB-on keress ilyen témájú csopikat, ott több választ fogsz kapni.
máj. 7. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Jó minőségű barnítókrémet ajánlana valaki?

Jelenleg ezt használom: De ha esetleg van másfajta, ami olcsóbb, annak is örülnék.Arcra és nyakra használom és nagyon elégedett vagyok vele. Az árát leszámítva.

A Nivea for Men termékcsaládból melyik terméket ajánlanád?

Szeretnék jobban odafigyelni az arbőrömre, hidratálókrém, hámlasztó stb érdekelne. Látom vannak éjszakai krémek is. Milyen arcápolási rutint érdemes felépíteni pl a kezdődő ráncok ellen? (30/F)

Budapestiek! Tudnatok nekem kozmetikust ajanlani?

Sziasztok! 1.,2.,3. Keruletben keresek valami megbizhato, fiatal, aranyos kozmetikust, akivel jol lehet beszelgetni .Az enyem elkoltozott :'( 15/l

Valaki ajánlana Budapesten intim gyantázást végző kozmetikust, aki megbízható és viszonylag pénztárcabarát?

Soha nem voltam még intimgyantázáson,viszont ki szeretném próbálni és lehetőleg olyan személynél,aki megbízható.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!