Zsófia Kerényesi kérdése:
Fiúk! MIt gondoltok?
Figyelt kérdés
Fiúk! MIt gondoltok? melyik nő lehet vonzóbb akinek természetesen göndör haja van vagy akinek természetesen egyenes? vagy inkább az akinek természetesen göndör de mindig kivasalja vagy akinek természetesen egyenes de megpróbálja hullámosítani/göndöríteni?tegnap 14:57
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Sok minden érdekel egy nő külsején, de hogy a haja miféle göndör vagy egyenes az pont nem.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Én a természetesség híve vagyok... ne fesse, "maszkírozza" sem a haját, sem önmagát.
Csak ez ugye most már nem divat.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem is természetessen a legszebb. Mindegyik tetszik egyébként. Nekem a hossz az ami fontosabb. Legyen minimum mellig érő vagy minnél hosszabb.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Alapból kicsit jobban tetszik az egyenes.De van egy kolléganőm,helyes arca van,és teljesen jól áll neki.Szóval ez ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Fiuk, ti mit szűrtök le/gondoltok akkor, amikor egy lany 1-2 mp-re néz csak rátok?
Amikor elnez, akkor normalis fejjel néz el, nem olyan "ez hogy meg ki???!" Fejjel :D Kort is legyszi :) (16/L)
FIÚK! Mit éreztek/gondoltok ilyenkor?
Mit éreznétek akkor ha a volt barátnőd akit még szeretsz,össze jön egy jó haverotokkal??
Fiúk! Mielőtt leszólítjátok a lányt éreztek/gondoltok?
A leszólítás előtt is már nézegetitek a csajt? Mikor éreztek elég bátorságot magatokban hogy megtegyétek a lépést? Mi jár ilEnkor a fejetekben?
Fiúk/férfiak mit gondoltok nő katona visszataszító nektek? Vagy mit gondoltok/nátok róluk?
Azért kérdem mert gondolkozom h elmegyek katonai suliba...
Fiúk! Ti mit gondoltok/éreztek akkor, mikor egy lány magát szidja?
Pl.: nagy a seggem, pattanásos vagyok, önző vagyok, buta vagyok, kövér vagyok stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!