Ha a szemöldököm aszerint szedném ki, ahogy az orrom megadja a kezdő pontot, akkor középen egy jó nagy üres rész lenne. Komolyan az a szép szemöldök szabálya?

válasza:Mikor én magamnak szedtem ki eszerint szedtem ki és valami borzalmas lett. -_- Az íve meg minden tök szép lett, de középen egy tátongó rész maradt... Úgyhogy én úgy szoktam hogy kicsit befele álljon és ferdén szedem ki. Szóval így: [link]
Máskülönben hülyén áll... Ez van, a szabályokat meg kell szegni, hogy jó legyen. :D

válasza:köszi a válaszokat!
nálam az összes link jó.:)
hát nem tudom az a nagy tátongó rész nagyon fura! és ha valakire ránézek, akkor is hiányolok onnan részt. amikor kozmetikusnál voltam ő se az orrom vonalától szedte ki, az olyan brutálisan néz ki, ez vmi hülye szabály nem?:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barnából szőke leszek, de nem nagyon szeretném a szemöldökömet is kiszőkíteni, mert nagyon gyorsan nő és mindig látszódna benne a sötétbarna (szedve van), de ha nagyon gázul néz ki, akkor valahogy megoldanám. Nektek mi a véleményetek? (19L)
Szóval szőkére festettem a hajam, és van aki azt mondja, hogy a szemöldökömet is be kellene festenem. A szemöldököm színe úgymond normál, tehát se nem világos, de nem is az a nagyon sötét. A kérdés az, hogy hogyan tudnám világosabbra festeni? Nem akarom, hogy olyan...
Kb. 5 éve szedem magamnak a szemöldököm. Meguntam, mert gyorsan visszanől, és előfordul, hogy elrontom. Sosem voltam még kozmetikusnál, ki is néztem már egyet. Kb egy hete szedtem ki a szemöldökömet, mennyit kéne várnom, mennyire nőljön vissza hogy tudjon vele valamit kezdeni a kozmetikus?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!