20 év körüli fiúk, ti gyantáztattok? Ha igen, melyik testrészeket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ja ja ja. És az arcotokat se borotváljátok srácok mert aki borotválja az köztudottan a dákót csipázza. Legyetek olyanok mint egy török mehemed.
Jesszus.

válasza:én is csak a farkamat szoktam, egyszer amikor eppen sexeltem egy bomba csajjal akkor nagyon szőrösnek találta a tökömet, és nem akarta bekapni,és még azt sem engette hogy jobban belenyomjam a puncijába nehogy véletlenül bennemaradjon a szőr!
mondhatni elég hosszú a farkam 14,5 cm, komolyan mondom h borzasztóan nagy szőrszálak képesek nőni rajta, de am nm vok annyira szőrös a többi testrészemen!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
a kezen kivul.a parommal eldontottuk hogy heti 3-4 alkalommal fogunk teniszezni kb 1 orat.szeretnek kicsit tornazni,eddig nagyon lusta voltam a sportokban.viszont feszes alakot szeretnek.egyeb sportok esetleg?a futason kivul?
Amivel lehet tanítani a testrészeket. Köszi.
1. Mennyiért gyantáztattok? 2. Mennyire fájdalmas ? 3. Milyen időközönként jártok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!