Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A zsírfeltöltés csak ráncok...

A zsírfeltöltés csak ráncok eltüntetésére való, vagy sovány testrészeket (pl: vállak, hát) is átalakítanak vele?

Figyelt kérdés
2007. szept. 15. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
A váll és a hát erősítésére tökéletes az evező pad!éRDEKESEN NÉZNE KI ,HA ZSÍRRAL FELTÖLTENÉK
2007. dec. 28. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt hittem, hogy igen, csak arra jó, de nagy tévedés volt, az élet jól rácáfolt...

Történt egy balesetem tavaly és a lábamon bőrátültetést kellett végre hajtani...

Most meg töltik fel a bőröm alatti területet... Híznom kell a hasamra mindig, és amit felszedtem azt leszívják és pótolják a lábamból hiányzó zsírt...

Erre azért van szükség, mert egyrészt sokkal vékonyabb az adott terület, mint a másik lábam, meg védi az izomzatot... Ez egy szükséges rossz!

Szóval igen, erre is való, de nagyon ritkán alkalmaznak hasonló eljárásokat!

2010. máj. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Makacs pattanások teljes eltüntetésére valami gyógyszer?

Egyik oszt.társam szedett valami tablettát és teljesen elmúlt neki így egy év alatt 17éves korára, ajánlanátok valami nekem is? Próbáltam már kenőcsöket, arclemosót de alig hatnak A hátamon és az arcomon főleg makacs pattanások vannak

Pattanásokra illetve véraláfutás eltüntetésére krém?

Olyan problémám van hogy a homlokom közepén, de csak ott állandóan pattanások jelennek meg, és a helyük megmarad. Ilyen véraláfutás féle lesz, hogy kicsitt elszeneződik a helye és nem múlik el. Van valami krém ami hatásos lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!