Igaz hogy ha sok öngyujtotoltogázt szivok gyorsabban nö a hajam?
Figyelt kérdés
csak olyanok ijranak aki nem oltogatni akarnak, köszi2009. júl. 2. 12:40
1/22 anonim válasza:
Dehogyis,nehogymár azt szivosgasd nem tenne jót a szervezetednek
2/22 anonim válasza:
ismertem olyat aki belehalt a gáz szívásba :'(
3/22 A kérdező kommentje:
igen, énis am nemszoktam csak egy "ártatlan" kérdés volt..:D
2009. júl. 2. 12:50
4/22 anonim válasza:
Aki ilyeneket terjeszt, szívjon kicsit több gázt, ha kérhetném!
Őszintén, Kérdező, szerinted van a kettőnek köze egymáshoz? Az öngyújtőgáz MÉREG, a méreg pedig árt a szervezetnek, nemhogy még használna...
Ha azt akarod, hogy nőjön a hajad, szedj sörélesztő-tablettát vagy B-komplexet, ez sem tuti, mert van, akinek nem jön be, de nehogy eszedbe jusson gázt szívni! Hallgass az eszedre, és figyelj oda kémiaórán!
5/22 anonim válasza:
2. vok
akkor jó, mert még le akartalak cseszni ám;)
én különben nem hallottam ilyenről, de ki ne próbáld!!! :)
6/22 anonim válasza:
Lheteőleg máskor ne tegyél fel ilyen oltári hülye kérdést.
Halottam iolyat, aki ezt szívta és meghalt.
Mérgező!!!!!!!
7/22 anonim válasza:
Próbáld ki.
(Hogy lehet valaki ennyire buta, te minden sz.rt elhiszel? Hogy lenne már igaz! Ez baromság.)
8/22 anonim válasza:
Ez kb annyira igaz,mint:-Ha maszturbálsz szőrös leszt a kezed
9/22 A kérdező kommentje:
nektek mérnemvilagos bzdmg h legalabb a csirkenel több IQval rendelkezö szemely irjon, tudom mi az a gáz... nemazt kérdeztem........
2009. júl. 2. 20:39
10/22 anonim válasza:
akkor kedves csirke IQ-s kérdező, a gáz szívástól nem nő a hajad ha ezt akartad tudni..., attól még hogy valaki mellékelt hozzá egy kis prédikálást azt nem biztos hogy neked szánta, gondolj bele hány gyerek olvassa el a kérdésed, és utána legyél okos. köszi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!