Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a pattanásra, hogy...

Mit tegyek a pattanásra, hogy hamar elmúljon? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nagy, és elég látható helyen van, az arcom közepén. Nem lehet kinyomni se, csak egy nagy piros dudor... Mit tegyek vele??
2009. szept. 16. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

fogkrém segíthet,de vigyázz vele elöször csak kis ideig hagyd rajta,ha nem pirosodik be (mert vlkinek kicsípi az arcát)akkor mehet rá egész estére és reggelre kisebb lesz

sok sikert

2009. szept. 16. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a Garnier PureActive-ot(hűsítő golyós kezelés) próbáltam, és nagyon bevált! Nem olcsó,de hamar elmulasztja a pattanásokat!
2009. szept. 16. 16:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 16. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nemrég rendeltem az Avonnál spéci pattanásokra való ecsetelőt (éjszakára), egész jó! :-) Illetve használj arclemosót, az kitisztítja a pórusokat.
2009. szept. 16. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy a teafaolaj jó rá.

Nekem nem használt, de neked hátha:)

2009. szept. 17. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom őket... Bár a pattanás már elmúlt szerencsére magától, elég hamar... De még szükségem lehet ezekre. ;)
2009. szept. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!