Szárazság. Szaraz a hajam, a bőröm, és még az idő is. Mit tegyek?

válasza:Szia!:)
Ugyanez volt a bajom nekem is!
Én nem testápolózok, hanem patikában lehet kapni bőrszárazság elleni krémet! Fehér tégelyben van, ott keverik neked! Glicerines a krém, zsíros hatású amikor az ujjaid között morzsolgatod de a valóban száraz bőrt nem zsírosítja el!
Nekem a fejbőröm is hámlott (nem korpásodott!) a szárazsága miatt. Azt csináltam, hogy bemasszíroztam ebből a krémből a fejbőrömbe is és hagytam hatni. Ezt kb. hetente megismétlem!
Nekem bevált és a krém sem drága!
Remélem segítettem!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Almát vagy körtét érdemes választani alanynak ha száraz a terület? Néhol azt olvasom,hogy a körte a vízigényesebb máshol meg azt,hogy az alma. Akkor most melyik? Van ahol azt írják,hogy a vadkört jó alany,mert jobban bírj a szárazságot meg alapvetően ellenálló. Ha...
Ismet nagyon szaraz, hiaba kentem be ejszakara is Niveaval, elotte meg Oriflamebol kremmel. Nem segitett, reggel ugyanolyan szaraz volt. Persze reggel is bekentem, de nem nagyon segit. Valami otletek, tippek, tapasztalatok? Koszonom.
ha felmosom a szobámat naponta többször akkor párás lesz a levegő ??
Az én arcom nagyon ki van száradva,próbáltam már rengeteg krémet de egyik se vált be :( Most hallottam,hogy az olivaolaj helyre hozná. Ti próbáltátok már? Előre is Köszi a válaszokat :)
Nektek mi vállt be?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!