Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat ajánlanátok?...

TheBoaRain kérdése:

Milyen hajat ajánlanátok? Többi lent.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és NAGYON tetszenek az olyan hajak,amik ugye oldalt le vannak vágva. http://www.youtube.com/watch?v=2PfJZgaOOdc&list=PL2AAA36D1DF.. <--- ez nagyon tetszik,ilyet szeretnék fazonra...anyát megkérdeztem,hogy mit szólna,és mondta,hogy osztályfőnököm biztos ki akadna,és nem is biztos,hogy egy ilyen nőies szemüveg mellett jól is állna nekem. :S a kérdés adott.

2013. júl. 23. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a fél fejemen le van nyírva, nem volt senkinek egy rossz szava sem.. Nem hinném hogy ebből gond lehetne, ha mégis, akkor ráhajtod a másik felét a hajadnak :) 14/L
2013. júl. 23. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem hogyha neked tetszik és illik hozzád akkor nyugodtan csináld meg:)

igaz én már gimibe járok de ott is sok féle stílusú ember van de a tanárokat nem igazán érdekli.szerintem ha nem egyházi iskolába jársz ott se nagyon fognak vele foglalkozni(pláne ha a magatartásoddal nincs semmi gond)

16/l

2013. júl. 23. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
nem egyházi suliba járok,és én is gimis vagyok.. a fültágítóért még anya sem szólt,mert csak 5 milis,és nem is feltűnő...az osztályfőnököm alapból nem kedvel,mindig csesztet,és ezért nem tartja jónak a hajat.. :S MAJDNEM minden tanár elég csőlátású,és maradi.
2013. júl. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!