Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhosszabbítás. Ha fúj a...

Hajhosszabbítás. Ha fúj a szél, nem néz ki hülyén?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy ha például fúj a szél, vagy valaki strandra/uszodába megy, nem néz ki hüylén, hogy kilátszanak a felrakott póttincsek? Mert fotón marha jól néznek ki a hosszabbított hajak, csak ezek hordhatók is?

2013. szept. 16. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem eleve h.lyén néz ki a hosszabbítás, és ha azt akarod, hogy szépen mutasson, max. fél évet várhatsz, mert lenő.
2013. szept. 16. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
De, hülyén néz ki. És nem csak akkor ha fúj a szél.. Szerintem elkerülhetetlen, hogy ne látszanak ki, de az meg csúnya.
2013. szept. 16. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Amióta ilyen nagy divat lett a hajhosszabbítás, minden harmadik nőnek seggigérő hajkoronája van, csak bennem felmerült, miután láttam, hogy rakják fel és hogy fésülködni sem akárhogy lehet, vajon milyen és mennyire hordható, ha kijön valaki a szalonból.
2013. szept. 16. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok macera van vele és a legtöbb fajta így- vagy úgy de kilátszik. A tincses technikák mindenképp ilyenek, a felvarrásnál meg ahogy elkezd lenőni a fonat, egyre jobban kipuklisodik az illesztésnél.

Persze vannak más technikák is amik kevésbé észrevehetőek de azokat Magyarországon nem vagy nagyon kevés helyen csinálják.

A hosszú haj egyébként mindig útban van. Akkor is ha a sajátod és akkor is ha mű. Ha póthaj akkor még extra para hogy nem használhatsz bizonyos dolgokat, vigyáznod kell hogy fésülöd,hogy szárítod, meg arra hogy nehogy kilátszódjon az illesztés. Eredeti hajnál legalább megvan az opció hogy ha az agyadra megy akkor felkötöd egy magas copfba vagy kontyba oszt jónapot.

2013. szept. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!