Hol lehet kapni PPD mentes hajfestéket? Pl. Rossmann-ba, DM-be lehet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 17:13
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Itt a neten tudsz rákeresni,drogériákban egyenlőre nem kapható,de online tudsz rendelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg tudnál ajánlani melyiket lenne érdemes megvenni?
2013. okt. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Mondanátok olyan hajfestéket aminek lilás árnyalata van?
Sötétbarnára festem a hajam de szeretném ha lilás árnyalata lenne. :)
Hogyan használjam a Loreal Casting Creme gloss hajfestéket?
Vettem egy kisboltba egy Loreal Casting Creme gloss hajfestéket, és nem volt benne a használati utmutato. Visszavinni szégyenlem. Esetleg valaki elmondaná hogy hogya használjam?
Milyen hajfestéket vegyek?
Sziasztok!Sötétszőke/világos barna színű hajam van, és ilyenre szeretném festeni: Nagyon félek attól, hogy hogyha nem jó barnát veszek, akkor fekete lesz a hajam.. :/ ez lesz az első tartósabb hajfestésem (bemosós volt már), szeretném, ha jó sikerülne.. Kérlek...
Hol tudok venni rózsaszín és szőke fújós (első mosás után kijön) hajfestéket címre pontosan?
Sok DM-et és Rossmann-t átnéztem már de sehol sem találtam.
Merre van a Déli pu. -nál Rossmann/DM, vagy a közelben olyan bolt, ahol hajfestéket tudnék venni?
Már előre látom, hogy rohanni fogok, és nagyon kéne, esetleg még Kelenföld érdekelne, mint lehetséges opció. Előre is köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!