16 évesen mennyire nyerő a borostás arc?
Figyelt kérdés
Nem a centinkén 1 szőrszálas kivitelre gondolok.
Normális sűrű 1-2 milliméteres arcszőr mennyire jön be az ilyen korú lányoknál? Tudom sokat számít maga az arc, de tegyük fel egy egész átlagos testalkathoz(nem anoreyiáspáwagyerek) egy átlagos arcon mennyire áll jól? [link] innen leginkább az eliptikushoz hasonlít :)
2014. márc. 4. 20:51
2/7 A kérdező kommentje:
Sokan mondták hogy idősebbnek nézek ki mint amennyi vagyok..Nem sok önbizalmam van de azt tudom hogy annyira csúnya nem vagyok :) legalább is az eddigi barátnőim a saját ranglistámon az elérhetetlen és az álomlány között voltak :)
2014. márc. 4. 20:53
3/7 A kérdező kommentje:
Mi az első amit megnézel egy fiún? gondolom nem azt hogy borostás :D
2014. márc. 4. 20:55
4/7 piriiiiii 

válasza:

Megnyerő. Én 17 évesen az elsők közé sorolom a borostát is, már ami a külsőt illeti.
5/7 anonim 

válasza:

Ha jól áll neked, nyugodtan. Én ugyan 24 vagyok, de nekem jobban áll, mint a "csupasz" arcbőr. Ráadásul így legalább nem néznek 20-nak:D
6/7 anonim 

válasza:

Első vagyok. Én az arcot nézem meg legelőször egy fiún. Na jó, talán a testalkatot, mert az szembetűnőbb. Ha az arca tetszik, még ha olyan 15 kg súlyfelesleg is van rajta, akkor én már azt állítom: jól néz ki. Le lehet fogyni, de helyesebbé válni nem nagyon lehet. Engem meg nem zavar ha valaki idősebbnek tűnik. Egy 30as fickó is lehet egy 15éves gyerek agyi szintjén.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem is bejön a borosta,már akin. Ha jól áll akkor hagyd a borostát,szexi :D
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!