Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 évesen mennyire nyerő a...

16 évesen mennyire nyerő a borostás arc?

Figyelt kérdés

Nem a centinkén 1 szőrszálas kivitelre gondolok.

Normális sűrű 1-2 milliméteres arcszőr mennyire jön be az ilyen korú lányoknál? Tudom sokat számít maga az arc, de tegyük fel egy egész átlagos testalkathoz(nem anoreyiáspáwagyerek) egy átlagos arcon mennyire áll jól? [link] innen leginkább az eliptikushoz hasonlít :)

2014. márc. 4. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön. 16/L
2014. márc. 4. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokan mondták hogy idősebbnek nézek ki mint amennyi vagyok..Nem sok önbizalmam van de azt tudom hogy annyira csúnya nem vagyok :) legalább is az eddigi barátnőim a saját ranglistámon az elérhetetlen és az álomlány között voltak :)
2014. márc. 4. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi az első amit megnézel egy fiún? gondolom nem azt hogy borostás :D
2014. márc. 4. 20:55
 4/7 piriiiiii ***** válasza:
Megnyerő. Én 17 évesen az elsők közé sorolom a borostát is, már ami a külsőt illeti.
2014. márc. 4. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól áll neked, nyugodtan. Én ugyan 24 vagyok, de nekem jobban áll, mint a "csupasz" arcbőr. Ráadásul így legalább nem néznek 20-nak:D
2014. márc. 4. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én az arcot nézem meg legelőször egy fiún. Na jó, talán a testalkatot, mert az szembetűnőbb. Ha az arca tetszik, még ha olyan 15 kg súlyfelesleg is van rajta, akkor én már azt állítom: jól néz ki. Le lehet fogyni, de helyesebbé válni nem nagyon lehet. Engem meg nem zavar ha valaki idősebbnek tűnik. Egy 30as fickó is lehet egy 15éves gyerek agyi szintjén.
2014. márc. 5. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is bejön a borosta,már akin. Ha jól áll akkor hagyd a borostát,szexi :D

17l

2014. márc. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!