Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a combomon lévő...

Mit tehetnék a combomon lévő narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés
Tegnap este a tükörben vettem észre, hogy hátul a combomon ilyen "giringyes-göröngyös" a bőr kicsit, biztosan értitek, mint a kövér embereknek, pedig én összvissz 48 kilót nyomok. Rendszeresen kerékpározom, tudom a futás sem ártana, de ezek mellett mit tehetnék ellene.

2014. máj. 6. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál elegendő (2 liter minimum) folyadékot mindennap.
2014. máj. 6. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is vékony vagyok, mellette pedig megiszom napi 3 liter ásványvizet (tehát nem üdítőket...), és ennek ellenére is narancsbőrös a combom. Viszont én nem nagyon mozgok, csak tornázom és bicózom néha, de ez édes kevés. Igen, a futás viszi le leginkább a narancsbőrt. El kell kezdeni, nincs mese.
2014. máj. 6. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg folyadék - víz, természetesen.

Kezdj el súlyzós edzést csinálni. Annál jobb megoldást én még nem láttam.

A futást hanyagold, kerékpározás mellé tök felesleges, ráadásul rossz cipővel csak tönkreteszi az ízületedet, nem mellesleg lebontja az izmaidat, ami mondjuk 48 kilósan pont, hogy nem kéne.

2014. máj. 6. 09:32
 4/4 anonim válasza:
Rossmannban lehet kapni ilyen karcsúsító szérumot Eveline Cosmetics (pirosat ami melegség érzést ad, valamint fehérbe is van, ami meg hűsít), eltünteti a narancsbőrt is, feszesít, karcsúsít, formálja az alakot! Ha nem akarsz krémet használni akkor fahéj illóolajat cseppents egy tégely körömvirágkenőcsbe, kb. 10 cseppet és jól keverd el, majd naponta 2x be kell vele kenni jó alaposan a területet. Csípni fog egy kicsit és piros lesz, ahogy a vérkeringést felerősíti az adott helyen. ( nekem amúgy a krém bevált ) :)
2014. jún. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!