Nagyon mély pattanás eltávolítása?
Kozmetikushoz NEM MEGYEK, mert rohadt drága és nem végez jó munkát. Adott egy elég mély pattanás, azt hogy lehetne onnan kinyomni ? Felszúrni nem lehet, mert akkor csak a bőröm szúrom mert ugyebár mélyen van.
Valami ötlet erre ?
+ Korpás hajjal, ami érdekes módon csak tavasztól ősz elejéig korpás mit lehet tenni ???
Szúrj mélyebbre esetleg?
Alkohollal,ecettel tudod szárítani,illetve gyulladásgátló képekke...Gyógyszertárban kevernek ki recept nélkül.
Korpás hajra head&shoulders-és tilos vakarni.
én azóta tudom a mély pattikat kinyomni, mióta le van vágva a körmöm teljesen. ujjbeggyel távolabbról, nem pont a pöttyöt kell nyomni. amikor hosszú körmöm olt, azzal mindig sebet csináltam , ami sokáig ott maradt és csúnya volt.
olyankor úgy próbltam a körmömet nem használni, hogy behajlítottam a két mutatóujjam, és a 2. ujjpercekkel nyomtam. azokkal, amelyekkel kopogsz egy ajtón. de akkor is távolabbról.
viszont ha már nyomkodtad, és az istennek sem akar kijönni, akkor sajnos fennáll a veszélye, hogy véraláfutásos lesz, vagyis egy jó nagy piros folt lesz ott. ha még tűvel is megszúrtad, és kiserkent a véred, akkor még seb is képződik rajta.
én évek óta küzdök a bőrömmel, annyi de annyi mindent kipróbáltam már, hogy erőm sincs leírni. minden csodaszenek hirdetett dolgot kipróbáltam, minden orvoshoz elmentem, bőrgyógyász, allergológus, nőgyógyász, endokrinológus, labor, és sehol sem tudtak segíteni a bőrömön. kozmetikus kispályás ehhez, legalább 5-nél voltam. patikai szerek semmit sem segítettek. kb. egy hónapa találtam rá arra amit már én is csodaszernek nevezek. bepanthen plus. ha érdekel részletesebben, majd itt jelezd.
a mélyebbre szúrás nem megoldás!!! azzal csak sebet ejt a bőrén, ami 2 hét alatt gyógyul be. és heg maradhat utána! szúrni csak akkor, ha már látszik a fehér vége, ahol egyébként is kifakadna!
alkoholt, ecetet pattanásos bőrre TILOS!!! valóban szárít, de ezáltal még több zsír termelésére ösztönzi a bőrt és pont az ellenkező hatást éri el vele, mint amit eredetileg akart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!