Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon mély pattanás eltávolít...

Nagyon mély pattanás eltávolítása?

Figyelt kérdés

Kozmetikushoz NEM MEGYEK, mert rohadt drága és nem végez jó munkát. Adott egy elég mély pattanás, azt hogy lehetne onnan kinyomni ? Felszúrni nem lehet, mert akkor csak a bőröm szúrom mert ugyebár mélyen van.

Valami ötlet erre ?

+ Korpás hajjal, ami érdekes módon csak tavasztól ősz elejéig korpás mit lehet tenni ???

2014. máj. 8. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
8%

Szúrj mélyebbre esetleg?

Alkohollal,ecettel tudod szárítani,illetve gyulladásgátló képekke...Gyógyszertárban kevernek ki recept nélkül.

Korpás hajra head&shoulders-és tilos vakarni.

2014. máj. 8. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

én azóta tudom a mély pattikat kinyomni, mióta le van vágva a körmöm teljesen. ujjbeggyel távolabbról, nem pont a pöttyöt kell nyomni. amikor hosszú körmöm olt, azzal mindig sebet csináltam , ami sokáig ott maradt és csúnya volt.

olyankor úgy próbltam a körmömet nem használni, hogy behajlítottam a két mutatóujjam, és a 2. ujjpercekkel nyomtam. azokkal, amelyekkel kopogsz egy ajtón. de akkor is távolabbról.

viszont ha már nyomkodtad, és az istennek sem akar kijönni, akkor sajnos fennáll a veszélye, hogy véraláfutásos lesz, vagyis egy jó nagy piros folt lesz ott. ha még tűvel is megszúrtad, és kiserkent a véred, akkor még seb is képződik rajta.

én évek óta küzdök a bőrömmel, annyi de annyi mindent kipróbáltam már, hogy erőm sincs leírni. minden csodaszenek hirdetett dolgot kipróbáltam, minden orvoshoz elmentem, bőrgyógyász, allergológus, nőgyógyász, endokrinológus, labor, és sehol sem tudtak segíteni a bőrömön. kozmetikus kispályás ehhez, legalább 5-nél voltam. patikai szerek semmit sem segítettek. kb. egy hónapa találtam rá arra amit már én is csodaszernek nevezek. bepanthen plus. ha érdekel részletesebben, majd itt jelezd.

2014. máj. 8. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

a mélyebbre szúrás nem megoldás!!! azzal csak sebet ejt a bőrén, ami 2 hét alatt gyógyul be. és heg maradhat utána! szúrni csak akkor, ha már látszik a fehér vége, ahol egyébként is kifakadna!

alkoholt, ecetet pattanásos bőrre TILOS!!! valóban szárít, de ezáltal még több zsír termelésére ösztönzi a bőrt és pont az ellenkező hatást éri el vele, mint amit eredetileg akart!

2014. máj. 8. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Sószappant használok amúgy, elég jó kis cucc...csak ez az izé a halántékomnál van, szóval nem fogok mélyebbre szúrni, és nyomkodni sem tudom rendesen. :(
2014. máj. 8. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor kend le fertőtlenítővel,előbb-utóbb elmúlik.Egy jó tanács aki nem ért a bőrhöz ne szurkálja össze-vissza,mert eltalálhatsz egy kisebb eret is akár.
2014. máj. 9. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!