A melír is lenő?

Figyelt kérdés
Barna hajam van, szőke melírt szeretnék, az is feltűnően kopik, mint a festésnél? Vagy, mivel nem az egész haj, ezért nem? Nem merem az egészet fekstetni, a melír jó ötlet?

2014. máj. 9. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted a melír csíkok mégis milyen oknál fogva nem úgy "kopnak", mint a teljes festés? Érdekelne a gondolatmeneted, hogy ezt hogy sikerült kilogikázni.
2014. máj. 9. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem érted a kérdésem.

Nyilván nem úgy értettem, hogy nem nő le. Csak hogy talán nem olyan feltűnő, mivel nem az egész haj. De mindegy is...

2014. máj. 9. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Mivel a barna és a szőke eléggé elüt egymástól, így elég feltűnő, ha lenő. Bár talán nem annyira durván, mintha az egész hajad szőkítve lenne.

Kopni viszont nem fog, mert a hajadból minden színt kikapnak.

Egyébként szerintem nem szép az ilyen melír.

2014. máj. 9. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Öö nekem volt ilyen, és ki kellett szőkíteni a melír csíkokat, mert a festék nem fogta volna be. Tehát mindenképpen ki lesz szőkítve, az meg nem fog kikopni, hanem meg kell várnod, amíg majd a kiszőkített rész lenő. Én egy kicsit mgbántam, mert két év volt mire lenőtt, mondjuk nem nézett ki rosszul, de napfényben mai napig látszanaka szőke vékony csíkok, és most azért vágattam le vállig érőre, hogy végleg eltűnjenek:D és közben pár ismerősömnek is lett, nekik sem nézett ki jól.

Szóval én meggondolnám a helyedben.

2014. máj. 9. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülök, hogy TI értettétek a kérdést. :)
2014. máj. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!