Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajritkulás - helyrejöhet?

Hajritkulás - helyrejöhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

az utóbbi időben rengeteg stressz ért vizsgák, magánéleti problémák miatt, januárban a túlzott stressz miatt még alvásparalízises élményem is volt ( a kimerültségtől, napi 14 órát tanultam folyamatosan, minden nap), emellett sajnos elég hiányosan táplálkoztam, amit most igyekszek helyrehozni. Februártól kezdődően elkezdett HIRTELEN megritkulni a hajam kétoldalt, meg egy kicsit hátul, már a választékom is kilátszik, ami régen sosem; a hajsűrűségem kb. már csak hátul a fejbúbnál olyan mint volt :(

Vasaltam a hajamat maximum heti 3x (most már azt sem merem), illetve festettem másfél évig, de januárban abbahagytam, ezért nem értem, miért pont februártól kezdett ritkulni. Most az a tervem, hogy legalább egy évig nem vasalom, étrendet váltok, vitaminokat szedek, olyan samponokkal mosom a hajam ricinus pakolás, stb. Már nem hullik olyan szinten (régen a lefolyó tele volt a hajammal), de félek, hogy nem nőnek vissza a kihullott hajaim.

Volt közöttetek olyan, akinek visszadúsult a haja stressz okozta hajritkulás miatt, és ha igen, mi segített? Vagy ennyi volt, ami kiritkult az már nem nő vissza?

Előre is köszönöm a válaszotokat :)

2014. máj. 10. 11:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!