Csak én vagyok olyan csodabogár, hogy nem ecsettel viszem fel a festéket?
Figyelt kérdés
Csak simán a kezemmel, mintha sampon vagy pakolás lenne. Persze kesztyűben. Mindig jól sikerül.2014. máj. 10. 13:12
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és nem a habot, vagy pakolás állagút, hanem a simát.
2014. máj. 10. 13:15
2/5 anonim válasza:
Anyukám nekem is így festi a hajam. Csak a hajtöveket keni le fogkefével, hogy ne maradjon foltos :)
L 18
3/5 anonim válasza:
Én már vettem olyan festéket is aminél ez volt az előírásban is, hogy így érdemes festeni.
4/5 anonim válasza:
Utánfestésnél teljesen felesleges mindig az egész hajat befesteni, tehát kézzel megoldhatatlan a precíz munka. Ezért találták fel az ecsettel történő felvitelt.
5/5 A kérdező kommentje:
Talán nem 100%-osan precíz, de én a tőfestést is így csinálom, csak néha ecsettel, mert valahogy főleg hátul nem is látom, és nem is esik kezemre. Mondjuk feketére festem, más színt lehet, hogy nem mernék igy csinálni. Esetleg barnát.
2014. máj. 10. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!