Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ecsethaj mint nemi identitás...

Ecsethaj mint nemi identitás kinyilvánító frizura?

Figyelt kérdés

Én egy kisebb 12.000 fős városban lakom és felénk úgy tartják, hogy akinek ilyen ecsetformára van levágva a haja az meleg. Mivel ha jól tudom a meleg sztárok kezdték először ezt viselni és így gondolom azok a fiatalok vették át ezt, akik valamilyen formában szeretnének azonosulni velük. Nem rég fent voltam Budapesten, és szinte minden fiatal így nézett ki.

Kétség kívül én már kiöregedtem ebből, így ezt nehezen tudom megítélni és a változásokat ellenségesen kezelem. De nem tudom megállni röhögés nélkül ha meglátok egy ilyen frizurát. Ugyanis régen volt egy olyan film, ahol a diliházban így voltak levágva az ott lévők haja. Plusz még a szocializmus alatt férfias "nőknél" is volt ilyen frizura.

Nincs TV-m, így nem tudom hogy ott is ilyen viseletet diktálnak a stylistok. Szerencsére a normálisabb munkahelyeken ez még nem terjedt el, mert ilyen fejű emberrel biztos nem fognék kezet, ugye mégis hol járhatott annak a keze...

2014. máj. 14. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy nagy baromság, amit írtál.
2014. máj. 14. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Ennyi erővel másnak meg egy nő lukában járt a keze.. jaj de okos vagy, szerintem soha többé ne fogj kezet senkivel.
2014. máj. 14. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem kb. minden 3. fiatalnak ilyen haja van. Egyáltalán nincs köze a nemi identitáshoz.
2014. máj. 14. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőkkel sem fogsz kezet? Mert ugye nekik is ott járt a kezük :)
2014. máj. 14. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A páromnak is ilyen, ilyesmi haja van. Oldalt nem szereti, ha hosszú, de a magas homloka miatt kértem, legalább elöl hagyjon meg valami frufruszerűt, meg morogtam rá, hogy nem tudok belekapaszkodni, beletúrni a hajába, ezért fent meghagy ezért pár centit. Annyira hosszú azért nem szokott lenni, hogy már ecsethajnak lehessen nevezni, de olyasmi.

én 19/L ő 29/F (és szereti a lányokat (: )

2014. máj. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!