Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem töri meg a hajtövemet az,...

Nem töri meg a hajtövemet az, ha éjszakára felfogom a hajamat?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam azt, hogy úgy alszom, hogy a hajamat a fejem tetején összefogom egy csattal. Nem szorosan, a lényeg, hogy felfelé álljon a hajtövemnél, mert egyébként sajnos elég gyorsan lelapul (hajmosás utáni napon már teljesen lapos). Ezzel a módszerrel viszont jó tartása van egész napra. A kérdésem viszont az, hogy ezzel nem ártok-e neki, nem törik-e a tőnél, vagy nem probléma-e neki, hogy nem a természetes irányban áll? Reggel, amikor kiengedem, akkor nagyon fura érzés... nem tudom körülírni, de aki csinálta már így a haját, szerintem tudja mire gondolok.
2014. máj. 15. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
én szerintem töredezni fog tőle egy kicsit :/
2014. máj. 15. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Az hogy hogyan állnak a hajvégeid az teljesen mindegy a töredezés szempontjából. Ott fog egy idő után megtörni, ahol fel volt fogva (közvetlenül a hajtöveidnél). Tehát a hajvégednek nem lesz baja.
2014. máj. 15. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:

"Csináltam" már így a hajam, és nem tudom, hogy milyen fura érzésről írsz. Vagyis igen, de annak nem szabadna jelentkeznie, ha TÉNYLEG lazán fogod össze!

Csat helyett pedig jobban járnál, ha (fémrészt nem tartalmazó) puha hajgumival fognád fel lazán. Akkor jó eséllyel semmi baja nem lenne.

2014. máj. 15. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Műanyag csattal fogom fel, mert azzal lazábban lehet, mint gumival... rövid a hajam, a gumi kicsúszik. A fura érzés nem olyan, mint mikor egy szoros copfból kiengeded a hajad. Olyan érzés, hogy... mintha érezném az összes hajszálamat és azt, hogy süllyednek le (miután kiveszem a csattot). Tehát kb fél percig érzem azt. Csak az merült fel bennem, hogy ettől, hogy a hajtő felfelé áll és nem a természetes irányba, esetleg kilazulnak a hajszálak.

2-es, a hajvégeimről egy szót sem írtam, így nem igazán értem, hogy mire adtál választ.

2014. máj. 15. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én évek óta laza copfban alszom. Semmi baja a hajtöveimnek, sehol nem töredezik a hajam :)
2014. máj. 16. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!