Zsíros hajra melyik sampon a legjobb?

Szia !
Nekem is ugyanez a bajom, nagyon hamar zsírosodik a hajam.
Először a Head and Shoulders-szal próbálkoztunk, de nem jött be.
Aztán mondták, hogy jó a Wu 2 is, de hát az sem valami jó..de jobb..
szia

Szia.
Én is hasonlóan ezzen a ptoblémával küzdök. A WU2 lehet, hogy enhyíti a zsírosodást, viszont fokozza a szálkásodást, szárazságot. Amikor először hajat mostam vele, összetapadt a hajam, kifésülhetetlenné, durva tapintásúvá vált. A kénsampon ugyanezeket a problémákat hozza elő.
A babasampon azt mondják tényleg jó. Próbáld ki. Ha nagyon nem hatna egyik sem, akkor a pubertárs kor szórakozik még veled. De ez ellen nem tudsz mit tenni.
Amit még ajánlani tudok az egyszeri hajmosás a héten. Vasárnap este megmosod, majd jövőhét vasárnap. Így a hajad hozzá fog szokni és idővel 2-3 napot is kibír.

fiú vagy vagy lány?
amit én nem ajánlok:Babasampon(az a citromos),Head&Shoulders-ezek abszolút nem jók(legalábbis nálam nem váltak be)..Az h.neked mi fog bejönni,nehéz megmondani,mindenkinél más.
én gyógyszertári sampont javaslok,menj el,mondd el a problémádat,biztos segítenek...A boltokban kapható vegyszerekkel,adalékanyagokkal teli cuccok közül nagyon nehéz tényleg megfelelőt találni-

de ha egy héten csak egyszer mos hajat, akkor lehet h előbb-utóbb hozzászokik a haja, de addig meg viszont pl szerdára ha már tiszta zsír lesz, h néz már az ki?!
nekem is ez a bajom, de nekem úgy h pl. vasárnap megmosom és akkor kedden este meg kéne már mosnom, mert szerda reggel már kezd zsírosodni, nap közben meg tiszta zsír :S
én is 15 éves vagyok.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!