Tanács a mitesszerek ellen?
A kis fekete pontokra (=mitesszerekre gondolok)
nem a pattanásokra:
Valami házi praktika, ami működik nálatok?

válasza:

válasza:Köszi.
Nem, hát valami tűvel csinálja, nem? :D

válasza:csak kozmetikus fogja neked tudni kitisztitani, te semmifelekeppen ne nyulj hozza, meg heges lehet az arcod.!
utana mit csinalsz?
itt talaltam meg epp hogy melyek azok a dolgok amiktöl pattanasokat kaphat vki.vagy miteszert.

válasza:nyomkodni lehet, de hamar visszajönnek, és nem ajánlott pár naponta kinyomkodni, mert megviseli a bőrt, és a technika is fontos, ezért érdemes szakemberre bízni.
a legjobb, amit te magad otthon tehetsz: BHA hámlaszót használsz. ez feloldja a pórusok mélyén lévő faggyút, így tisztít, és halványodnak, eltűnnek a mitesszerek rendszeres használattal. próbáld ki, nagyon jó! ajánlom a paula's choice márkát. de kötelező mellé fényvédőt használni, ezt tartsd szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
A nyomkodás nem nagyon jött be nekem mivel napokig meglátszódik, hogy valamit csináltam az arcommal..
Mitesszeres bőrre való arctisztítót használok (garnier 3in1), általában estére totál mitesszeres az arcom, nyomkodás nélkül nem jönnek ki, minden este nyomkodok ki, könnyen kijönnek. nem lesz belőle pattanás, okosan csinálom, de már másnapra újratermelődik. nyomkodás...
A mitesszerek után maradnak kis lyukacskák azzal lehet valamit csinálni? Nem merem már púderezni sem az arcom.
Kerestem valami házi praktikát és találtam egy videót amiben több módszert megmutattak a mitesszerek kezelésére. Volt egy olyan amiben egy tálba egy evő kanál cukrot kell rakni és pár csepp citromlevet összekeverni, aztán felkenni a problémás területre majd langyos...
Az orrom és az orcám teli van mitesszerekkel és nagyon idegesítenek. Hogy lehetne őket eltüntetni? Kozmetikusnál már voltam velük, de nem segített semmit, mert mindegyik megmaradt, egy sem tűnt el. Segítsetek! Mit tegyek, hogy ne látszódjanak? :( 16/L
Sziasztok. Ékezetes betukert elōre is bocsanat, telórol irok. 16 éves fiú vagyok, és az arcomon, nyakamon, államon nagyon sok mitesszer es pattanàs van. A hátamon nagyon csunya piros hegek vannak. Szerintetek mit lehetne tenni ez ellen?? Annyit erdemes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!