Mitesszerek ellen valami hatásos termék?
Figyelt kérdés
A nyomkodás nem nagyon jött be nekem mivel napokig meglátszódik, hogy valamit csináltam az arcommal..2015. jan. 14. 04:54
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Menj el kozmetikushoz! Szépen kikezeli az arcod. :) Az hogy nyomkodás után még látszódik pár napig..mindenkinél úgy van. Nyílván kell idő a gyógyuláshoz.
3/3 anonim válasza:
Először menj el kozmetikushoz, az nagyon szépen megcsinálja, aztán ajánlom a balea young 3in1 bőrradír/maszk/arctisztító termékét. Nekem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Vannak még egy átlag ember számára is megfizethető, természetes anyagokból készült, hatásos termékek? ( többi lent, nagyon érdekel)
Körbe néztem a Krémmánia oldalon, megdöbbenve láttam, hogy szinte nincs olyan termék amibe ne lenne kőolajszármazék, vagy egyéb káros anyag. Ezek után ti milyen tusfürdőket, samponokat stb használtok melyekben nincsenek káros anyagok?
Van egy termék, a Toni&Guy Straight Iron It Heat Defence hővédő hajsimító spray hajvasaláshoz. Hatásos, tényleg védi a hajat a hajvasaló káros hatásaitól?
Most szeretnék venni, de kíváncsi lennék olyanok véleményére akik már használták ezt a terméket.
Ez a termék hatásos?
Mennyibe kerül?Mennyi idő után vehető észre a változás?Ha fogyókúrázom és akkor kenem vele magam,akkor a bőröm is szebben áll majd helyre?
Mennyibe kerül ez a termék Mo. -on, illetve hatásos-e?
Tényleg elfedi a szem alatti karikákat?Ebben a videóban 3:53 percnél lehet látni:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!