Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Házilag készített cukorgyanta...

Házilag készített cukorgyanta használata?

Figyelt kérdés

-milyen állagig kell hűteni?

-felkenése és eltávolítása?

-kevésbé fájdalmas a többinél?



2015. jún. 8. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... nehéz így meghatározni az állagot.. A színe legyen kicsit sötétebb, mint a méz, olyan barnás sör színű. Én anno 15-20 percig főztem, de volt, hogy elég kemény lett, így vissza az egész a tűzhelyre, bele kis víz, újra fölforralni és kihűteni... Ezt így volt, hogy 3szor egymás után csináltam :) Ez a legkényelmetlenebb a cukorgyantánál. Én kineveztem egy gyantázó fakanalat, az volt a felvívő eszközöm. Az a lapos fajta volt, és rövid. Rossz polókból vágtam gyantázócsíkokat, jól belenyomkodtam, és fordítva kell lehúzni mint az igazi gyantát, tehát a szőr növekedésével azonos irányban. Nekem nem fájt annyira, de én az érzékeny bőröm miatt más gyantát nem is próbáltam ki, tehát nincs viszonyítási alapom sajna.
2015. jún. 8. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Addig kell hűteni hogy gyúrható legyen és ne égessen.

Kézzel felkened szőrnövekedéssel ellentétesen és lerántod fordítva, összegyúrod és ezt csinálod mindenhol.

Nekem ez is épp olyan fájdalmas mint a többi gyanta.

Eltávolítani a maradékot meg vízzel lehet, mivel ez csak cukor.

2015. jún. 8. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!