Szerintetek mely epilátort érdemes megvennem?
Nagyjából 5-max. 10 ezer forintos árkategória körül.
nem baj ha vezetékes, és nincs hozzá akksi. A lényeg, hogy rendesen eltávolítsa a szőrt, és lehetőleg ne fájjon. Előnyt jelentene, ha kiválaszthatnám a fokozatokat.
Köszönöm! :-)
18L
szerintem is braunt.
nekem volt 6 ezres philipsem, sokszor csak elvágja de nem tépi ki a szőrt, ezért kb hetente kellett használnom. a braun meg olyan jó még olcsó kategóriában is, hogy elég havonta egyszer használnom.
4-es vagyok, nekem ez van: [link]
Anno még drágább volt, mikor bejött, de most szerintem vállalható az ára. Nem akkus, de én nagyon szeretem, minden pici szőrt képes megfogni és tényleg kicsit kevésbé fáj, mint pl a Philips, ami ki se szedte a szőr felét és úgy búgott, mint egy ütvefúró.. :D
De Braunból kb mind jó, csak hát van, ami nagyon drága, pl a víz alatt használhatók, anyának olyan van, ő olyan 20ezerért vette anno, annyit én nem adnék ki érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!