Mitől lesz egy hajvasaló jó vagy rossz? Ti mit ajánlotok, milyet vegyek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ne fésülgesd az ilyen hajat mert csak szénabogja lesz belőle.Az ilyen hajnak az a legjobb ha hajmosás után kifésülöd.Teszel rá jó minőségű hajhabot majd a tenyereddel visszanyomkodod ha van diffúzor a szárítódhioz azzal óvatosan felnyomkodva szárítod.
A másik lehetőség,hogy megveszel a létező legnagyobb átmérőju fém csavarót és hozzá csipeszeket.Hajmosás után megszárítod úgy ahogy van és még a meleg hajadat felcsavarod ügyelve arra,hogy a végei ne legyenek pipásak.Ha kell a végén még átmelegíted hajszárítóval majd hagyod egy két órát hogy teljesen kihüljön.
Ha kivetted a csavarókat csak a kezeddel húzd át kissé úgy formázd!
Kapcsolódó kérdések:
Vasaláshoz túl rövid a hajam, de nem szeretem növeszteni mert göndörödik. Mivel lehetne egyenesebb? Van valami sampon vagy ilyesmi, ami hatásos lehet?
Nem lenne rossz, ha ionos lenne.
Kb 7 éve vasalom a göndör, vékonyszálú hajam és még mindig nem vagyok sem kopasz, sem drótszőrű tacskó. Ezért nem értem, hogy mi ez a nehogy használj hajvasalót egyszer is, mert tőből letörik a hajad.. Nem rosszindulatból kérdezem, pusztán kíváncsiságból, hogy ti...
Van egy kb 3 éves Bayliss pro ceramis 215 típusú hajvasalóm, és valamelyik nap amikor használni szerettem volna, nem tudtam. Egyszerűen csak nem indult be, nem kezdett el felmelegedni. Mit tudok vele csinálni, vagy hova vigyem? Esetleg hogyan lehetne szétszedni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!