Kopasz fejbőr zsírosodására létezik valami ellenszer?
Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok, szinte teljesen kopasz (genetikailag). Rendszeresen mosom a fejbőrömet is, viszont nagyon rövid időn belül, pár óra múlva már rendesen befedi egy faggyús vagy zsíros réteg. Még az is lehet, hogy ez természetes és jó, de engem zavar. Lehet, hogy a rendszeres samponos/szappanos/tusfürdős (kb mindent kipróbáltam) mosás csak ront rajta, és érdemesebb lenne inkább tiszta vízzel lemosni és szárazra törölni többször? Van valakinek hasonló tapasztalata, bevált módszere ez ellen? Köszönöm!2016. jún. 20. 16:58
1/2 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha elmennél a bőrgyógyászatra, és ott majd javasolnak számodra olyan ellenszert a fejbőr túlzott zsirosodására, ami használ majd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. aug. 8. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!