Mennyire fájdalmas a cukorgyanta?
Még sosem voltam gyantáztatni,de most nyaralás előtt el szeretnék menni. Azt hallottam,hogy a cukorgyanta nem fáj annyira még az intim területeken sem.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Úgy a normál gyantát, mint a cukorgyantát kipróbáltam már, és bizton állíthatom, hogy néhány helyen mindkettő ugyanolyan fájdalmas. Azonban, én mégis maradtam a cukorgyantánál a következő okok miatt: (1) többször lehet vele végigmenni ugyanazon területen, míg a normállal ezt nem teheted, hisz sebes lesz a bőröd, (2) nagyon kényes vagyok a fájdalomra, ezért is volt az, hogy mikor felültem az ágyra, és a kozmetikus a kezében gyúrta a cukorgyantát, legszívesebben kiszaladtam volna a szobából. Azonban, kellemes meglepetés ért, mivel a fájdalom, ami vele járt, a minimális értéket ütötte meg (tetőtől talpig). Intim területet teljesen még nem gyantáztattam, de bikinivonalat, feneket és hasat igen.
Ejtenék pár szót a normál gyantával való találkozásomról. Egy olyan jó két hónapja került rá sor, amikor közbejött valami, és csakis az Avon-től rendelt gyantacsíkokra támaszkodhattam. Gondoltam, egye fene, mégsem fájhat annyira. De fájt, és többször képtelen lettem volna végigmenni vele az olyan területeken, ahol nem tépett ki minden szálat.
Természetesen az elején picit fáj a cukorgyanta, amikor felviszi, de ha egy képzett kozmetikushoz mész, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!