Fénytelen, sprőd hajra jó lenne ez a házi kotyvalék?
Szóval arra gondoltam, hogy ötvözöm a sok hasznos tanácsot, és csinálok egy hajpakolást kókuszolajból, argán olajból, ricinus olajból, tojásból, mézből és sörből.
Szerintetek sok lenne ez egyetlen pakolásba, vagy akár "csodát" is művelhet a hajammal? Illetve het egy alkalom sok lenne?
Ha pl azért fénytelen és sprőd a hajad, mert fested, akkor először azt kéne abba hagyni. Az olajok jók, de csak hosszútávon lesz változás.
Neked érdemes lenne használni jóminőségű hajbalzsamot is.
Nem festem a hajam, csak sajnos göndör, és mindig vasalom.
Az Aussie Mircale Shine termékcsaládot használom, már a samponjától sokkal jobb a hajam tapintása és szerekezete, használom a balzsamját és a pakolását is, de nem elég. Úgy gondolom, extra igénybevett haj extra ápolást igényel, ezért gondoltam hogy összeállítok egy ilyen kis saját hajápolót.
Szerintem ennyi cucc felesleges elsőre. Kókusz+ricinus+méz+tojás elég. Akkor egy zselés cuccot kapsz.
De tojás+ricinus+konyak is fényes hajat csinál.
A vasalás lesz a gond, nem bírja a hajad...
(6-os válaszoló vagyok)
Figyi, nekem is göndör hajam van, nem egyszerű vele, de ha megtanulod ápolni, akkor gyönyörű a "végeredmény", és nem lesz sprőd, fénytelen hajad :). Ha érdekel hogyan ápolom, akkor írj nyugodtan :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!