Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrásznál másnak is nyomja a...

Fodrásznál másnak is nyomja a tarkóját hajmosásnál az a mosdókagyló szerű valami?

Figyelt kérdés

Annyira nyomja 1-1 hajmosásnál, hogy 2-3 nappal később is érzem. Voltam már 5 fodrásznál életemben, de mindenhol így volt. Lehet azért mert kicsi vagyok, vagy a tarkóm nem olyan, mint másnak?

Annyira nem nyomja, hogy szóljak, de 2x annyi időt(mondjuk 10 percet) nem bírnék ki...

2016. jún. 25. 21:41
 1/4 anonim válasza:
Persze, ez teljesen normális! Nekem is mindig nyomja, én mostanában megpróbálok úgy ülni, mintha fekő helyzetben lenne a fejem, és kicsit hátrébb viszem (egyfolytában kisérletezek)! :) Elég furán van kialakitva!
2016. jún. 26. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Évtizedek óta nem voltam fodrásznál, de most visszarepítettél gyerekkoromba... Ezek azóta sem változtak? Szörnyű volt, az a nyomás is újra eszembe jutott, igen, ismerem. Rossz volt, ha nem is 2-3 napig, szerencsére. Az durva, részvétem. Sehogy sem tudsz jobban helyezkedni? Ha kicsi vagy, nem segít egy párna vagy valami? Nehogy már napokig kellemetlen legyen, ez borzasztó.
2016. jún. 26. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen sajnos,néha én el is szédültem,mert elnyomta a nyaki eret.
2016. jún. 26. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát jól van. Néha én is csillagokat látok, meg bizsereg a kezem...:S
2016. jún. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!