Mitesszerek és mellkason lévő pattanások ellen valami teendő?
16 éves lány vagyok. Nagyjából hatodikos koromban (~12 évesen) nagyon meghíztam, 63 kiló voltam 155 centiméteres magassághoz, és elkezdtem pattanásosodni. Nagyjából ekkor léptem be a kamaszkor csodálatos világába, amikor is megjelentek ezek a gyönyörű fekete pöttyök az arcomon. Sok mindent kipróbáltam már ellenük, de (legfőképpen az orromon) nagyon mélyek ezek a mitesszerek és fogalmam sincs mit kezdjek velük. Van valami krém, vagy pakolás, esetleg tonik ami nektek már bevált?
Másik dolog ami érdekelne, hogy a mellkasomon lévő pattanásokat hogy tüntessem el? Nagyon régóta küzdök ezek ellen is, de szó szerint semmi nem vált még be. Bármilyen, szó szerint BÁRMILYEN tippet osszatok meg velem kérlek! Személyes tapasztalok, dolgok, amik segítettek ezen, tényleg minden. Nagyon-nagyon köszönöm!! :)
(Csak így zárójelben megjegyzem, hogy azóta már 168 cm-hez vagyok 55 kiló, szóval már nem foghatom a pufiságra a pattanásokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!