Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitesszerek és mellkason lévő...

Minoo kérdése:

Mitesszerek és mellkason lévő pattanások ellen valami teendő?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Nagyjából hatodikos koromban (~12 évesen) nagyon meghíztam, 63 kiló voltam 155 centiméteres magassághoz, és elkezdtem pattanásosodni. Nagyjából ekkor léptem be a kamaszkor csodálatos világába, amikor is megjelentek ezek a gyönyörű fekete pöttyök az arcomon. Sok mindent kipróbáltam már ellenük, de (legfőképpen az orromon) nagyon mélyek ezek a mitesszerek és fogalmam sincs mit kezdjek velük. Van valami krém, vagy pakolás, esetleg tonik ami nektek már bevált?

Másik dolog ami érdekelne, hogy a mellkasomon lévő pattanásokat hogy tüntessem el? Nagyon régóta küzdök ezek ellen is, de szó szerint semmi nem vált még be. Bármilyen, szó szerint BÁRMILYEN tippet osszatok meg velem kérlek! Személyes tapasztalok, dolgok, amik segítettek ezen, tényleg minden. Nagyon-nagyon köszönöm!! :)

(Csak így zárójelben megjegyzem, hogy azóta már 168 cm-hez vagyok 55 kiló, szóval már nem foghatom a pufiságra a pattanásokat)

2016. jún. 28. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál jártál már? Mitesszerek ellen bha krémek hatásosak vagy rendszeres alapos arctisztítás. Pattanások ellen meg attól függ mi okozza... alap ami kell az egészséges étrend, életmód. Ha van gyulladás, rossz fog, akármi bajod akkor kezeltesd mert az is okozhatja. Plusz használj fekete szappant, attól hamarabb elmúlnak.
2016. jún. 28. 22:10
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
56%
Bármilyen módszer, ami az arcodra jó, jó a mellkasodra is. Én hámlasztót szoktam használni oda is. Főleg BHA, de nekem AHA is jó.
2016. jún. 28. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Radírozni kell a bőrt szivaccsal is a mellkason.A miteszereket ki kell tisztítani,mert előbb-utóbb gyulladás lehet belőle.De a kozmetikus szépen kitisztítja kezeli a bőrt.
2016. jún. 29. 13:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Lehet először el kellene látogatnom egy kozmetikushoz, még sose voltam. De továbbra is boldogan fogadom a tippeket
2016. jún. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!