| Kategória: Szépség és divat » Bőr- és hajápolás
A kérdés |
| Frizura választásnál mire kell figyelni?
Milyen fejformához, milyen haj illik, befolyásol e valamit, ha szemüveges vagyok?
Egyébként kicsit hosszúká fejformám van, és oldalt 1,5 cm, felül közel 20 centi a hajam. Viszont semm ötletem nincs, hogy milyen legyen, teljesen felnyírtat nem akarok, az biztod, de ennél tovább nem jutottam.
|
|
A válaszok |
|
Azt vedd figyelembe,hogy mennyi időt szánsz napi szinten a frizurád elkészítésére.Ha nem akarod minden reggel 10-15 percig formázni, akkor olyan fazont válassz, amit csak megmosol/fésülsz és már jó is. Az is fontos, hogy ha pl csak havonta jársz fodrászhoz, ne csináltass olyan hajat amivel 1,5-2 hetente igazításra kell menni, hogy jól nézzen ki. Én úgy csinálnám a helyedben, hogy nézegetnék frizurákat a neten, megmutatnám a képeket a fodrásznak és kikérném a véleményét. Egy jó fodrász őszintén elmondja neked, hogy a kiválasztott frizura jól állna-e neked,meg lehet -e csinálni a te hajadból, mennyit kell vele foglalkozni.Ennyi információból ezt tudom csak ajánlani. A szemüveg nem befolyásol semmit.
A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 1/6 | 2018. jún. 12. 14:39 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
A kérdező kommentje:
#1 Köszi, a beállításra nem szánnék sok időt, de napi 10 perc belefér, és fontos lenne ha elég lenne 3-4 hetente a fodrász, de tudok kompromisszumot kötni.
Annyi, hogy nagyon rövid hajat sem akarok.
Továbbá azt elfelejtettem írni, hogy "nagy" fejem van, talán ez is számt.
|
|
|
Másfél két hetente fodrász :D mi a... :D
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 3/6 | 2018. jún. 12. 15:16 | Privát üzenet
|
|
|
#2 Van akinek rohadt gyorsan nő a haja és ha ilyen szembe lógós fazont csináltat, akkor azt le kell vágni 2 hetente, hogy kilásson alóla, így értettem. Bár akinek 4 hónap alatt nő a haja 2 mm-t az nem szembesül ilyen problémával. :)
A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 4/6 | 2018. jún. 12. 15:55 | Privát üzenet
|
|
|
|
Fiú vagy, vagy lány?
A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 5/6 | 2018. jún. 13. 10:05 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
#5 Fiú.
|
|
|
|