Minoxidil használ valaki?
Vélemények róla? Valóban hatásos?
Kifejtenétek bővebben a válaszotokat légyszives.
Szakállra szeretném használni, de meghallgatom azt is szívesen aki hajra használta. Köszönöm.

válasza:Igen hatásos. Én másodjára kezdtem el használni több év kihagyás után hajnövesztésre és már másfél hónap után rengeteg pici hajam nőtt a tar kopasz helyeken is. Mikor először használtam 2012-ben, akkor belefáradtam a folyadék felvitelébe, most habot használok, ez sokkal de sokkal jobban kezelhető.
Szakállra is nagyon jó azt mondják.
Én is szakállra használom (ebayről rendelve jóval olcsóbb - kb 2000 Ft egy havi adag postaköltséggel együtt -, mint a hazai webshop és ugyanazt kapod cserébe), eddig elégedett vagyok az eredménnyel.
Ajánlom ezt az oldalt, itt sokan előtte-utána képekkel együtt osztják meg a tapasztalataikat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Terhességgem előtt volt egy bevált samponom hajhullás ellen amit úgy gondoltam hogy szülés után is tökéletes lesz (hát nem így lett) hiába használom rendszeresen ugyan olyan mennyiségben hullik a hajam..mi vált be nektek a legjobban?
Se dm, se rossmann nem árulja ezt a fajtát. Rengeteg gyógyszertárat végigjártam, de sehol nem találtam. Aki használ ilyet szinten segíthetne abban, hogy hol beszerezheto.
És mennyi idő alatt, hogyan, mire lehet számítani?
Elég ritkás arcszőrzetem van lassan 22 évesen van ahol éppen pár szál van csak. Aztán láttam videókat miszerint a Minoxidil tartalmú szerek sok embernek segítettek és látványos eredményeket értek el vele. Van valakinek vele tapasztalata? Valakinek használt? Voltak mellékhatások?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!