Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Letort korom gel lakk alatt...

Letort korom gel lakk alatt mit csinalnak vele?

Figyelt kérdés
Egy ideje novesztem a kormom, nagyon lassan no es epp orultem mar hogy megnott egy kicsit erre betort a gel lakk alatt es a lakk is berepedt, holnap megyek kormoshoz es lefogja vagni? Kocka formaban van, ha balerinat kerek akkor lereszeli es eltunik? A szelen tort be ugyhogy ugy megoldhato lenne bar a huvelykujjam genetika miatt eleg szele ugyhogy az erdekesen nezne ki. Mit fognak csinalni vele?

2020. szept. 2. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
23%
A letört részt le fogja szedni és a hiányzó részt kitölti valamilyen anyaggal, hogy olyan legyen, mint a többi. Utána ugyanúgy géllakkozza, mint ha mi sem történt volna.
2020. szept. 3. 06:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy lereszeli ha a forma úgy adja, vagy megerősíti zselével, nekem pl a sarka tört le, egyszerűen zselével kipótolta. Volt olyan hogy az egyik körmöm csutkára letört, arra épített egy zselét és ugyanúgy gél lakkozta
2020. szept. 3. 09:30

További kérdések:

40- 50 felett szépnek lenni?

Ismertek olyan hölgyet, aki 40-50 éves kora körül virult ki, valahogy akkor kezdtek el a férfiak körülötte legyeskedni? Persze érzékelhető az idő múlása, de mégis összességében megszépült?

Ha az orrszőrt csipesszel kitépkedem, akkor idővel gyengülni fog a szőrszál?

Eddig orsszőrnyírót használtam, de feltűnt, hogy egyre erősebb szálak nőnek ki, és rettentően zavaró.

Szerintetek egy 27 éves férfinak 70 kiló 177 centi mellett mennyire ideális? Nők véleménye érdekel

Kíváncsi lennék a mai 20 éves nők ideáljaira. Azt észrevettem, hogy az 50-60 as korosztály számára csontsovány vagyok😅. De a fiatalabb nők nem mondtak még semmit...

Van még olyan lány,nő akinek erős szőrzete van és borotválja?

Úgy értem,hogy nem gyantáz,epilál vagy IPL ezik,hanem csak borotvál. (lábra,testre értem elsősorbaan)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!