Dehogy gáz, én is azt hordok minden nap.
N
Nálunk a managerek többsége hátizsákban hordja a laptopját, nem kézi táskában.
Ahogy ők is:
Én is nő vagyok, kiskosztüm, szövetkabát, hátizsák a hétköznapi felszerelés. Nem szeretem a kézitáskát, egyik kezem mindig foglalt. Amikor telefonálni kell menet közben, egy ajtót nem tudok kinyitni.
Tény, hogy a hátizsák egészségesebb viselet, de nyáron pl. nem engedi levegőzni a hátadat. Felnőttként már úgysem ferdül a gerinc. Elegánsabb egy oldaltáska férfinak is, attól még ugyanúgy szabad mindkét keze. Mindkét nemnél jobban mutat egy oldaltáska, mint a hátizsák, aminek iskolás fílingje van, vagy mintha hegyet mászni, kirándulni indulna valaki.
Az más, ha valaki laptopot hord magánál, az valóban jobb egy hátizsákban, hiszen elég méretes darab. De a legtöbbünknek nem hord magánál ilyesmit.
A nők többsége oldaltáskát hord, ami sokkal elegánsabb, mint a hátizsák. Akkor a férfiaknak miért is kell annyira ragaszkodni a hátizsákhoz? Én még előnyét nemigen láttam. Ellenben a hátizsákos barátaimnak mindig én kell, hogy kivegyek valamit a hátizsákjukból, mert körülményes levetni. Kiszolgáltatják magukat... Szívesebben megyek valahová egy olyan pasival, akin nem hátizsák van. Önállóbban intézik a dolgaikat, nem a másikat kérik meg, hogy segítsenek, turkáljanak a cuccaik között.
Minden férfi ismerősöm csak hátizsákot hord, elegánsabb helyre vannak ezek a válltáskák is, de hétköznapokra tök mindegy.
Egyébként van egy csomó ilyen félig sportosabb lazább válltáska is, mindjárt keresek képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!