Ez mit jelent? Netherlands Arrived at Local Courier Facility (Shein)
Figyelt kérdés
Meg március elejen rendeltem a sheinrol és tegnap ezt irta ki. Ez mit jelent?2022. márc. 25. 07:40
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Épp Hollandiában van a csomagon az ottani elosztóban.
Valószínűleg azóta már továbbment vagy már meg is kaptad.
Ha lehet ne rendelj ezektől, tönkreteszik a Földet, és kizsákmányolják az embereket, ezentúl a minőség is egy kuka.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 nem , meg mindig nem kaptam meg:( egyébként a rendelések után mondták, mennyire környezetszennyező, úgyh fix h tobbet nem rendelek
2022. márc. 29. 07:04
3/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mennyi idő után érkezett meg?
4/4 A kérdező kommentje:
#3 kb. 4 napot csúszott… ne haragudj véletlen a félig hasznosra nyomtam🥶🥶
2022. máj. 13. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Ez mit jelent?(shein)shein netherlands arrived at local facility
Rendeltem még március 14-én a sheinről egy csomagot. Most ezt írja. Ez mit jelent? Mennyi idő még kb ettől az állapottól, mire megérkezik?
Hogy lehet megépíteni a legújabb minecrafthoz az új netherland portált? Mert ha jól tudom már másik portált kell ahhoz használni
Mivel volt a régi netherland és most van egy új amihez más cuccokból kell építeni
Mi a különbség a Nederland és a The Netherlands között?
Mindkerrőr láttam már leírva. Azt tudom, hogy Hollandiátnjelent, de pl. miért kell elé a The szó?
Ismeritek a a K- Power Netherlands kft. - t?
Villanyszerelő és betanitot villanyszerelő segédmunkát ajánl külföldön.
Hollandia az angol nyelvben miért kap egy névelőt?
('The Netherlands', lehetne csak simán Netherlands) Van ennek valami története?
Most akkor hogyan kell irni? Nederland vagy Netherland?
Vagy mind kettő helyes?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!