Lányok, nők! Mit szóltok hozzá, hogy már nemcsak a photoshopos topmodellekkel "kell" versenyeznetek külsőben, hanem még a tökéletesre kreált AI "csajokkal" is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kell? Nekem biztos nem.
Amúgy szerencsés vagyok, én az a korosztály vagyok akinek még nem volt ilyen. Az én időmben max csillogós effekteket raktak a lányok a Mywipes fotóikra. És mivel lassan 30 évesen nem a tini fiúkra bukom hanem a saját korosztályomra, nem volt soha problémám azzal hogy a férfiak irreális elvárásokat támasztottak volna felém a külsőmmel kapcsolatban.
Hogy majd pl a lányomnak mi lesz, az egy más kérdés. De szerintem le fog csengeni ez az egyen-instafej őrület is. Trendek jönnek-mennek.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár amerikai filmben láttam ilyen vetélkedőket amiben gimisek szerepeltek. Valaki tudja a pontos megnevezését? Válaszokat előre is köszönöm.
Vagy mezítláb vannak benn a kajakban?
Azt látom, hogy Nike, de ez nekem kevés, hogy megtaláljam.
kb 4 zsuritag van és ők döntik el mi legyen a téma.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!