IPL villanófényes szőrtelenítés beválik?
48éves nő vagyok, tehát már nem feszes. Mindenhol használnám.
Erősen molett vagyok, nagyon, nagyon fehér a bőröm, vékonyszálú barna szőröm van.
Az 1millió villanás meddig lehet elég, illetve mire számítsak, hány ilyen gépet kell elhasználni a teljes szőrtelenségig? Mennyi időbe telik egy teljes testfelületes kezelés? Milyen gyakran kell ismételni? Mi történik, ha pl az arcomon nem borotválom le előtte, hanem rögtön villogtatok? Van, ahol nem használható? Pl van rajtam heg, és tetoválás is, az arcomon régi aknés hegek, ilyesmi.
Köszönöm szépen!

Nekem eléggé bevált, 40 feletti vagyok és nem kifejezetten drága gépet vettem, 1m villanással (999.999) vettem, ez volt a gyári beállítása.
Tavaly csináltam végig egy kört tavasszal, a mai napig sokkal, kb 60%-kal kevesebb és lányegesen vékonyabb szálú a szőrzetem, a lábamon alig van, tényleg sasolni kell, a bikinivonal is teljesen felritkult.
Pedig csak 1 kört csináltam vele végig, pont most gondoltam rá, hogy nekiugrok megint.
A tetoválással szerintem az lesz a baj, hogy a sötét festéken a sötét szálat nem fogja “látni”, ha nem feszes a bőröd, ott ki kell feszíteni, pl hajlatok an, hónaljnál ugyanúgy, mint amikor pl borotválnád, hiszen ha valahol gyűrődik-ráncosodik, azt a borotvával elvágnád, ezzel meg pl megégetheted picit.

Az 1 millió villanás? Valószínűleg nem a jobban ismert márkák egyikéről van szó, ugye? Az ilyen olcsóbb IPL készülékeknél gyakran hirdetik ezt a 1 millió villanást, de ilyet ne vegyél. A Philips és Braun készülékei általában 200-400 ezer villanást kínálnak, és azok is évtizedekig bírnák, ha rendszeresen használnád őket. :D
Valójában a készülék más alkatrészei fognak előbb elromlani, mint hogy elérnéd ezt a villanásszámot, ezért nem érdemes az ilyen "1 millió villanásos" olcsó verziókat választani – mert azok hamar tönkremennek, és nem is biztos, hogy annyi villanás lesz bennük.
Ha egy 250 ezer villanásos készüléket havi egyszer használnál a teljes testre, akkor is bőven 60 évig is elég lenne. Persze nem fog ennyi ideig tartani, de nem a villanásszám miatt. :D Szóval semmiképp se válassz olyan gagyi készüléket, ami 1 millió villanást ígér, mert ezek előbb tönkremennek, mint hogy kifogynál belőle.
Egy 250 ezres készülék is bőven megteszi, Philips vagy Braun. Kezdetben 2 hetente, majd havonta kell használnod. Azért csodát ne válj, nem 1-2 alkalom után leszel szőrtelen, illetve ha csinálod folyton, és végre "jó lesz", akkor is kell fenntartó kezelést csinálni, mert ha nem, akkor az egésznek annyi.
Amúgy tetoválásra, anyajegyre nehogy rá menj vele!! Megégeti!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!