Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a műköröm és a rendes...

Ha a műköröm és a rendes körmöm alá bemegy a hajam, akkor rosszul lett felrakva a köröm?

Figyelt kérdés
Ha beletúrok a hajamba, akkor bemegy a körmöm és a műköröm közé, rendesen beragad, alig bírom kiszedni és mozog is azon a részen műköröm, ha nem vigyázok, majdnem visszahajlik, ezért inkább leragasztom ragtapasszal. Jól gondolom , hogy rosszul lett felrakva a köröm? A körmös szerint én nem vigyáztam rá. 😅

ma 20:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A géllakozás után 1 nappal megjelent a kézfejemen színtelen,pár db pötty elszórva ami néha viszked kicsit.Ez mi lehet? Csak a hüvelyk ujjamon van...

Amúgy sokszor csalódtam hogy allergiás tüneteim lettek eddig és lehet hogy rástresszelek automatikusan,az is kiüthet? Mint mondtam ahol van a lakk ott semmi reakció nincs,szép a bőr amúgy mindenhol,nem is piros.

Ezek a körmök hogy készülnek?

Teljesen mű az egész, csak a vége mű, matrica a vége, vagy festett?

Tudtok ajánlani körmöst?

Sziasztok Tatán keresek körmöst eddig nem jártam sikerrel:( esetleg ha tudtok olyat aki tud vállalni új vendéget,szépen dolgozik és délután is tud fogadni ne tartsátok magatokban Jelenleg is van körmöm ami acryll de valamiért nem marad meg nem tudom hogy miért,Ez...

Ha tetszik a hosszú müköröm és magamon is tetszik, de nem tudok benne fogni normálisan, az miért van? Más hogy tud benne fogni? Szoktam látni...

sima géllakot hordok ezért. De jo lenne ha lehetne hosszabb körmöm, de sajnos azzal nem tudok még telefont se fogni nagyon. Kényelmetlen sajnos.

Műkörmös kérdés ?

Kinek mi a tapasztalata az épített sablonos akril géllel és a reverse tippel? Melyik a tartósabb ? Melyik technika hajlamosabb elválni az anyagtól vagy fellevegősödni lenövés során ? Melyiket preferáljátok jobban ? És kocka vagy mandula komfortosabb, tartósabb a mindennapokban? ☺️

Melyik köröm tipek váltak nektek be polygélhez?

márkára gondolok,vagy hogy melyik oldalról vettétek ha esetleg internetről volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!