Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ebben a kifejezetten meleg...

Ebben a kifejezetten meleg időben a szép nők lába is izzad?

Figyelt kérdés
Ezt a tulajdonságot nagydarab szőrös palihoz lehet társítani általában. Nem fiatal nőhöz, aki igényes.

aug. 3. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Ajánlom Nagy Natália Bombanő c. dalát.
aug. 3. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van bőre és egészséges az izzad, és attól hogy szép valaki ez nem változik, még kakilni is szoktak 🤯 tudom hihetetlen.
aug. 3. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A biológiaórákon szerettél aludni, igaz?
aug. 3. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es, kizárt dolog! ;)
aug. 3. 12:27
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, ők továbbra is pillangópor formájában szublimáltatják el a bőrükről.
aug. 3. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Mi ez a hülye fétis már megint
aug. 3. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek van szezonja :D

aug. 3. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Van egy szép munkatársnőm, aki spontán mondta 1* a többieknek, hogy az ő lába nem izzad. Ez csak egy, de szerintem mind van olyan, akinek izzad (ez többségében van), és mind van olyan, akiknek nem izzad a lába.
aug. 3. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Az izzadás az főleg a genetikától függ, nem az igényességtől és a nemtől. Meg talán attól még pluszban kicsit, hogy milyen minőségű cipőt és zoknit hord... aki műbőr bélésű cipőt fos nejlon zoknival / harisnyával vagy zokni nélkül vesz fel, az valszeg jobban fog izzadni. És az sem függ a szépségtől.
tegnap 00:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, a szép nők rózsavizet izzadnak, pisilnek és rózsákat kakilnak.
tegnap 22:17

További kérdések:

Parfümöknek mennyire árt ha 30 fokos szobában vannak tárolva?

Felemás véleményeket olvastam eddig. Többnyire azt javasolják, hogy a közvetlen fénytől kell jobban óvni és a hirtelen hőmérséklet változás ronthatja az összetételét/minőségét. De ha azt nézzük rengeteg parfüm állhat szerte a világon még bontatlanul nagyon meleg raktárakba nem?

Véleményeztek engem ha van időtök? Olvasd el lent

27 éves fiú vagyok. Alapból vékonyka voltam de magas vagyok emellett. Eldöntöttem, hogy feminin fiú szeretnék lenni, ami 3 évembe telt egy külföldre költözés közepette. Csinálni szeretnék egy protfóliot az àtalalkulásomról. Ha ez érdekel valakit mondana véleményt?...

Hova jársz rövidáruba Budapesten?

A varrógépcentrumba jártam régen mert közel volt és nagy volt. De mióta kiköltöztek a **** végére nincs az az isten, hogy én oda ki BKK-zak. Van esetleg valami hasonló nagyságú rövidáru, ami közelebb van a centrumhoz? Próbálkoztam kisebb Röltex-szel, de unom, amikor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!