Akinek van bőre és egészséges az izzad, és attól hogy szép valaki ez nem változik, még kakilni is szoktak 🤯 tudom hihetetlen.
aug. 3. 12:02
3/10 anonim válasza:
A biológiaórákon szerettél aludni, igaz?
aug. 3. 12:20
4/10 anonim válasza:
2-es, kizárt dolog! ;)
aug. 3. 12:27
5/10 Metionin válasza:
Nem, ők továbbra is pillangópor formájában szublimáltatják el a bőrükről.
aug. 3. 13:24
6/10 anonim válasza:
Mi ez a hülye fétis már megint
aug. 3. 13:29
7/10 anonim válasza:
Ennek van szezonja :D
aug. 3. 16:05
8/10 anonim válasza:
Van egy szép munkatársnőm, aki spontán mondta 1* a többieknek, hogy az ő lába nem izzad. Ez csak egy, de szerintem mind van olyan, akinek izzad (ez többségében van), és mind van olyan, akiknek nem izzad a lába.
aug. 3. 18:16
9/10 anonim válasza:
Igen. Az izzadás az főleg a genetikától függ, nem az igényességtől és a nemtől. Meg talán attól még pluszban kicsit, hogy milyen minőségű cipőt és zoknit hord... aki műbőr bélésű cipőt fos nejlon zoknival / harisnyával vagy zokni nélkül vesz fel, az valszeg jobban fog izzadni. És az sem függ a szépségtől.
tegnap 00:00
10/10 anonim válasza:
Nem, a szép nők rózsavizet izzadnak, pisilnek és rózsákat kakilnak.
Felemás véleményeket olvastam eddig. Többnyire azt javasolják, hogy a közvetlen fénytől kell jobban óvni és a hirtelen hőmérséklet változás ronthatja az összetételét/minőségét.
De ha azt nézzük rengeteg parfüm állhat szerte a világon még bontatlanul nagyon meleg raktárakba nem?
27 éves fiú vagyok.
Alapból vékonyka voltam de magas vagyok emellett.
Eldöntöttem, hogy feminin fiú szeretnék lenni, ami 3 évembe telt egy külföldre költözés közepette.
Csinálni szeretnék egy protfóliot az àtalalkulásomról.
Ha ez érdekel valakit mondana véleményt?...
A varrógépcentrumba jártam régen mert közel volt és nagy volt. De mióta kiköltöztek a **** végére nincs az az isten, hogy én oda ki BKK-zak. Van esetleg valami hasonló nagyságú rövidáru, ami közelebb van a centrumhoz? Próbálkoztam kisebb Röltex-szel, de unom, amikor...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!