Idézet tetoválást hova?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy négysoros idézetet magamra tetováltatni, csak nem tudom, hol nézne ki jól. A jobb lapockámon és a derekamon hátul már van tetkó. Ötletek? 21/L2012. febr. 28. 15:44
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Csukló? Vagy a kezeden az orsócsontnál. :)
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem oldalt a bordáidnál lenne jó, csuklón szerintem nem férne el, oda 1 szó szép (vagy 1 sor)
Kapcsolódó kérdések:
Tetovalast szeretnek a bal kezemre (belso reszen) konyokom es csuklom kozt. Ez a fajta tetovalas kb mennyibe kerulhetne es mennyi ideig tartana?...
Kb ilyen irassal a kov. sort: You shoot me down, but I won`t fall, I am titanium!Kinek milyen tapasztalata, velemenye van az ilyen tetkorol?
Idézet? Tetoválást szeretnék csináltatni amin a lényeg egy lehajtott fejű ülő tündér és egy felette szálló pillangó.
Ennek annyi lenne a jelentősége hogy mindenkinek vannak rossz napjai, problémái (tündér) de ezek elszállnak (pillangó), hisz minden rossz után valami jó következik!A kérésem az lenne, hogy írjatok nekem ezzel kapcsolatos szép idézeteket, mert a tündér és a pillangó...
Tattoo kérdés? Szeretnék egy tetoválást az alkaromra . Az lenne a kérdés kb milyen árban lenne egy kb 7x4cm es madár (színes) és kb fél cmes (vagy...
addig nem nagyon akarok elmenni amíg nincs rá pénzem , ezért kérdezősködök. a tetováló szalonról úgy hallottam nem olyan drága. egy 10x5-6 cm es fekete tetkót 10 ért csináltak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!