13-16 éves lányok! Ti mikor epiláltok/borotváltok?
Borotválom a hónaljamat,de úgy,hogy krémet 3-5 percig rajtahagyom a hónaljamon és olyan szépen le tudom kaparni..
Gyantázom a lábamat,mert régebben borotváltam és 2X annyi szőr lett rajtam,amúgy is szőrös voltam. Hideg gyanta szalagok. Már úgy kapom,hogy felhasználásra készek.:) 13/L
Nekem is mind1 hogy itthon vannak-e, epilálni a lábamat a szobámba szoktam, borotválni meg fürnés közbe:)
14/L
A hónaljamat és az intim részt borotválom, ezt zuhanyzás közben elintézem, amikor időszerű.
A lábamat néha epilálom, néha borotválom, ez változó. Ha borotválom, akkor azt is zuhanyzás közben teszem, ha epilálom, akkor meg amikor van rá időm. Nem zavar különösebben, hogy itthon vannak-e a szüleim, bár, ha tudom, hogy apám elmegy mondjuk egy fél óra múlva, akkor azt megvárom, mert mégis csak jobb így nekem. Ja most már a karomat is epilálom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!