Piercing melletti hólyag? Többi lent
Nekem volt tragus piercing mellett ilyen dudor. Segített, hogy minden nap többször is kamillateával mostam, és rendszeresen fertőtlenítettem Octenisepttel. Két hét alatt eltűnt a dudor.
Kenőcsöt ne kenjél rá, mert eltömíti a lyukat. Pont azért van ez a dudor, mert nem tud rendesen ürülni a sebváladék. A kamillatea gyulladáscsökkentő+a rendszeres lemosás segít, hogy a rászáradt sebváladék feloldódjon és távozzon. Az Octenisept pedig elpusztítja a bacikat. :)
Tisztításhoz ne használj fültisztító pálcát vagy vattapamacsot, mert a rajta lévő szálak szintén eltömítik a lyukat. Gézlapot vegyél a patikában, nem drága, és ez a legjobb rá. (6x6-osat szoktam kérni)
Ha veszel Octeniseptet, akkor megéri a nagy kiszerelést kérni. Nálunk 1800Ft az 50ml-es, és 2100Ft-ért vettem 250ml-est. Bár ez patikánként változó, kérdezz rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!