Mikor kezdtetek el topot hordani?
7. osztályos koromban, év végén, mikor meleg volt, jött a nyár. (13-14 éves lehettem)
Én mindig is elég vékonyka voltam, főleg felsőtestre, így a mellem is pici volt. És igen, sokan csúfoltak miatta, ezért eléggé takargattam magam.
De így lassan 20 évesen rájöttem, hogy azok olyan emberek voltak amilyenek... mára már szóba sem állok ilyenekkel, mint ők, még véletlenül sem.
De szerencsére sok pozitív visszajelzésnek, ezen már túl tettem magam rajta, és megválogattam a barátaimat :)
Olyan 10 évesen, amikor már picit elkezdtek nőni a melleim. :D
Picik voltak még nagyon.
És természetesen nem csúfoltak, miért tették volna? :o
7. elején kezdtem el rendszeresen hordani.az osztályban már akkor szinte mindenkinek volt(19 lány jár az osztályomba) most fejeztem be a 7-et és még azt hordok és az bőven elég. elég lapos vagyok de nem zavar annyira mint sok osztálytársamat, hiszen ők felvesznek rájuk nagy melltartót csak az a gáz hogy lötyög rajtuk:PP
hány éves vagy??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!