Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor kezdtetek el topot hordani?

Mikor kezdtetek el topot hordani?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti mennyi idősen kezdtetek el toppot hordani? Mekkora volt akkor a melletek? Nem csúfoltak titeket az iskolában miatta? Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2013. jún. 26. 13:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

7. osztályos koromban, év végén, mikor meleg volt, jött a nyár. (13-14 éves lehettem)

Én mindig is elég vékonyka voltam, főleg felsőtestre, így a mellem is pici volt. És igen, sokan csúfoltak miatta, ezért eléggé takargattam magam.

De így lassan 20 évesen rájöttem, hogy azok olyan emberek voltak amilyenek... mára már szóba sem állok ilyenekkel, mint ők, még véletlenül sem.

De szerencsére sok pozitív visszajelzésnek, ezen már túl tettem magam rajta, és megválogattam a barátaimat :)

2013. jún. 26. 13:40
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ment a zöldpacsi.:) Várom a többiek válaszát is.:)
2013. jún. 26. 13:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 7. osztályos.És egész pici koromtól hordok :D de intenzívebben kb. 5. osztálytól.Mondhatni nincs kis mellem :D
2013. jún. 26. 14:34
 4/19 anonim ***** válasza:

Olyan 10 évesen, amikor már picit elkezdtek nőni a melleim. :D

Picik voltak még nagyon.

És természetesen nem csúfoltak, miért tették volna? :o

2013. jún. 26. 19:42
 5/19 Tűzlány_* válasza:
Olyan 12,5 éves korom ota. És nem csufoltak miatta. Nem tudom nem volt ojan nagy most 14 évesen még mindig azt hordok de azota már nöttek
2013. jún. 27. 15:05
 6/19 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve hordok toppot, hogy elkezdtem zavarban érezni magam nélküle. Szerintem rohadtul semmi nem volt még akkor a mellkasomon, de na >.<' Legalább nem voltam emiatt rosszkedvű.
2013. jún. 28. 01:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Nálunk volt már olyan hogy valakit leszóltak azért, mert topot hordott. Mindezt azért, mert ők azt mondták hogy szerintük még nem kell >< KÖszönöm, még várom a válaszokat.:')
2013. jún. 28. 11:38
 8/19 anonim válasza:
Mivel elég nagy mellem van harmadikos voltam amikor előszőr topot vettünk, rendes melltartót ötödikes korom óta hordok.
2013. jún. 29. 12:59
 9/19 anonim ***** válasza:
6.-tól vagy 5. utáni nyáron. És amúgy nagyon kicsi. Most fejeztem be a 6.-at, de még mindig azt hordok, és még a melltartó mindig nagy rám. És nem cikiznek, de persze a fiúk mindig mindenben meglátják a "bulit". Állandóan leskelődnek, meg húzogatják is, de már kezdenek leszokni róla. :D
2013. jún. 30. 00:00
 10/19 anonim ***** válasza:

7. elején kezdtem el rendszeresen hordani.az osztályban már akkor szinte mindenkinek volt(19 lány jár az osztályomba) most fejeztem be a 7-et és még azt hordok és az bőven elég. elég lapos vagyok de nem zavar annyira mint sok osztálytársamat, hiszen ők felvesznek rájuk nagy melltartót csak az a gáz hogy lötyög rajtuk:PP

hány éves vagy??????

2013. júl. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!