Szerintetek szexi lehet pasin egy olyan bokalánc, ami vastagabb láncszemekből van és egy lakattal van a bokájára zárva?
Figyelt kérdés
A normál bokaláncok nekem se tetszenek, de ez eléggé jól néz ki. A pasim most ilyet hord, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :)
21L
2014. jan. 5. 10:02
11/11 anonim válasza:
Azta... én rengeteget lógtam anno punkokkal, lenyomtam jó pár rockfesztivált, de ilyet még sehol senkin nem láttam. Elég nevetségesen fest, szóval eléggé körberöhögném :D
Azért remélem fürdéskor leveszi, mert a lakat elég hamar berozsdál és akkor pöppet nehéz leszedni, de WD40-el ki lehet nyitni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!