Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Le a szőrtelenítéssel, ki...

Le a szőrtelenítéssel, ki tart velem?

Figyelt kérdés
Nekem elegem lett abból, hogy a csupaszság a divat. A lábam hónaljam bikinivonalam még csak csak lecsupaszítottam, de manapság már a szőke pihéim a combomon, hasamon, hátamom, karomon is ha valaki meglátja, azt mondja fujj, igénytelen vagyok. Na, most aztán felkaptam a vizet. Ha szőrtelen a lábam folyton lehorzsolom a csupasz bőrömet, a hónaljam tele lett bőrkinövésekkel, vagy nem tudom mikkel, lent pedig fájdalmas szőrbenövéseim lesznek, és a szexet sem tudom élvezni csupaszon, annyira kellemetlen érzés. A szőrnek bizony funkciója van, a nőkön is. Én a férfiakon maximálisan elfogadom, mert természetes, de igazán megérhetné a világ, hogy a nőkön is természetes (mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy magától nő, és nem mi ragasztjuk oda :D)! Ti mit gondoltok?
2014. máj. 5. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

sztem a láb-hónalj-bikinivonal szőrtelenítés fontos, sokszor nekem sincs kedvem hozzá, de utálom magamon, ha szőrös vagyok, így ráveszem magam

viszont ezzel a túlzásba vitt kargyantával én sem értek egyet -.-

2014. máj. 5. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Én nem mások miatt szőrtelenítek hanem magam miatt. Undorítónak tartom nőn a szőrös lábat, hónaljat, meg a nagy dzsumbujt a puncin is... A kis pihékkel nincs baj, csak a fekete szőrrel.
2014. máj. 5. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletre méltó a véleményed, de én lesz*rom hogy a pasik mit gondolnak...Én undorodom a szőrtől, máson nem zavar, elfogadom, ha magabiztosnak érzi magát, és nem zavarja, nem fogok belekötni, de magamon nem bírom elviselni...

Mondjuk a szőke pihe is egy dolog, viszont nekem erős, fekete LENNE, és bizony télen is végig szőrtelenítettem, és nem fogom abbahagyni senki kedvéért se...

Egyébként van olyan pasi ismerősöm, aki egyáltalán nem tartja vonzónak a szőrtelen nőket, szóval valószínűleg szőrrel se maradnál egyedül...

Elismerem, hogy funkciója van, és ebben is igazad van, hogy nőkön is...Az is tény, hogy nem véletlenül van szőrünk, de amíg ÉN dönthetek a saját szőröm sorsa felől, addig pusztulnia kell rólam...

2014. máj. 5. 21:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó, igaz, nem is azokat akarom "megtéríteni" :D akik nem bírják saját magukon elviselni a szőrt, hanem akik divatból és mások kedvéért kényszerülnek erre a nem kis kellemetlenséggel járó procedúrára.

Amúgy kb. egy hónap után már engem is zavar a hosszú szőröm (csak télen fordul ilyen elő :) ) ami a borotválástól megerősödött, és lekapom, az viszont zavar, mikor már a fél mm-es szőreimet állandóan le kell szedni, mert jajj milyen igénytelen, undorító, fúj, hogy képzelem. :O Na az nem kicsit kiakaszt, meg hogy a párom +18!!

((csak csupaszon nyal, hát kösz, nem is várom már tőle, holott szőrösen leszopom, meg bárhol megpuszilom vagy nyalom ahol szőrös, első alkalom undi, onnantól meg már semmi extra, ha szőrös lesz a nyelvem eltávolítom a szőrszálat, és folytatom)).

2014. máj. 5. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok:

Na az mondjuk engem is kiakaszt, amikor fújjognak a másikra a szőre miatt...meg a pihék miatt...

Nekem is van barátnőm, aki egyáltalán nem szőrtelenít télen meg tavasszal meg ősszel, és nyáron is csak bikinihez...és őt is folyton támadják, pedig pasija is van, és az se szól érte, akkor más embereket miért zavar?!...

2014. máj. 5. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak halkan merem megkérdezni, hogy a férfi arcszőrzet leborotválása (azaz szőrtelenítése) milyen megitélés alá esik? Elvileg a hajvágás is szőrtelenítés.

Mondjuk a csupasz puncitól mindig kiráz a hideg, egyéb testszőrzet eddig sem érdekelt.

2014. máj. 5. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én például ősztől tavaszig,nem,vagy csak alkalmilag szőrtelenítek,pedig rajtam aztán van rendesen! Régebben napi szinten borotválkoztam,de elegem lett. Nyáron is csak akkor,ha rövidet veszek fel,de pl.az intim részt egyáltalán nem szőrtelenítem.
2014. máj. 6. 05:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék ha végre nem lenne divat a csupasz nő. Nekem genetikailag nagyon sok és dús szőrzetem van, főleg intim részen, így nehéz megfelelni ha csupasz akarnék lenni. lábat és hónaljat rendszeresen, de pl. intim részt nem is borotválom, max bikinivonalat nyáron. Igaz még pasim sem volt, de ráérek még arra. Remélem olyan vkim lesz aki elfogad így is. 16/L
2014. máj. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!