Szerintetek kancsal vagyok?
Mert az osztálytársaim azt mondják,de a családom szerint nem. Linkek(azt tudom,hogy nem vagyok szép):
Az első képen azt mondom talán,a két másikon viszont egyáltalán nem tűnsz kancsinak.Egyébként egy szemész pontosan meg tudja neked mondani.Sokan azért tűnnek kancsinak,mert az egyik szem mindig feljebb van mint a másik,és ez merev arckifejezéssel (mint az első képen) úgy tűnik,de ha beszél,mosolyog az illető akkor már nem.
Egyébként 27 éves nőként mondom,hogy kifejezetten szép lány vagy,úgyhogy erősítsd egy kicsit az önbizalmad,és ne lásd magad csúnyának,mert nem vagy az.
Meg vagy te bolondulva???
Másodszor teszed ki a teljes képedet a fórumra, és most még a címedet is elárulod!
Nem mondták a szüleid, hogy ez milyen veszélyes "játék"?
Tudja egyáltalán valaki, hogy ilyen mértékben játszol a tűzzel?
Szeretnéd a fotóidat pedofil honlapokon viszontlátni?
Egy anyuka.
Jaj hagyd már,ennyi a facebookon,iwiwen meg a többin is kint van.Pedofil oldal,mi egy arckép? Lefotózhatják az utcán is,ennyire ne legyen már üldözési mániád.
Szintén egy anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!