Mi tehette így tönkre az alakom?
Tavaly nyáron nagyon vékony voltam, szép combokkal. Idén meg mint egy kék bálna. Olyan, mintha csak combra híztam volna, mert a mellem, hasam, fenekem semmit nem változott. Az összes tavalyi ruhám jó rám, egy rövidnadrágot leszámítva, amit begombolva szoktam felvenni, most kigombolva is csak combközépig jön fel.
A suli miatt egész évben napi 400 lépcsőn kellett fel-le rohangálnom, azt hittem, ettől csak még szebb lesz a lábam, de ennek ellenére kétszeresére dagadt.
Eddig volt rés a combom között, most már nem tudok úgy járni, hogy ne súrolják a lábaim egymást minimum térdig, és ne dübörögjön alattam a föld. Azt hiszem, hosszúnadrágban töltöm a nyarat. :(
Hát tisztázhatnánk, hány éves vagy (esetleg nemet is, de gondolom lány vagy), mert lehet csak abban a korban vagy, amikor nőiesedsz, és szélesebb lett a csípőd, combosodtál, stb.
Az sem mindegy, hogy háj van rajta, vagy izom. Előbbin a rendszeres futás, normális étkezés segít, utóbbival pedig nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!