Tudnátok ötleteket mondani, hogy hogy hordjam a hajam mikor strandra megyünk?
Nem szeretem összefogni a hajam mert kicsit elállóak a füleim és eléggé visszataszítónak találom, így mikor megyünk strandra nem tudom rendesen élvezni mert mindig azon izgulok hogy ki látja ha esetleg kilóg a fülem. Mikor kisebb voltam nem foglalkoztam vele de így 16 évesen már kicsit zavaró!
Esetleg van olyan aki hasonló helyzetben van?
Mondjuk:
Lófarok - imádják, mert megmutatja, hogy törődsz azzal, hogyan nézel ki, mégsem annyira, mintha kőkeményre lakkoznád a frizurádat. Laza és csini! :) Nekem is picit elállnak,de eddig még senki sem emlitett megjegyzést rá..Ugyan,szerintem nem törődnek az ilyesmivel..Mondjon ki mit akar,ne foglalkozz mások hülyeségeivel..Akit zavar,ne nézzen oda..Én ezt mondom :)
ki szereti a lófarkat? az ronda. annál már csak a konty rondább!
engedd ki! nem kell vele csinálnod semmit! :) vagy még van az a nagy csat, az se rossz, de szerintem az a legszebb, ha ki van engedve.
füled meg megint nem érdekel senkit, csak téged.
szóval mindent úgy csinálj, hogy te jól érezd magad, legyen önbizalmad, stb..
21f
Bárhogy, csak kiengedve ne! Nincs is annál undibb, mikor a kezemre akad más vízben-felejtett hosszú hajszála.
Egyébként nekem is ez a gondom. Nem megyek utcára összekötött hajjal, mert hülyén áll. Csak strandra kötöm össze, oda azért muszáj. Az egyetlen ötletem, ha lazán összefonod és legumizod, így nem lapul a fejedre, és nem lesz feltűnő, hogy eláll a füled; meg mégis össze van fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!